Užite si prirodzený look vašich vlasov po lete čo najdlhšie

Všade sa dočítate, že leto je pre vaše vlasy náročným obdobím, pretože silné letné slniečko a morská alebo chlórovaná voda vlasy vysušujú a namáhajú. Igor Sedlák, ktorý vyhral súťaž Czech&Slovak Hairdressing Awards a získal titul Kaderník roka, na tom vidí ale tiež pozitíva. Svojim zákazníčkam - a nielen im – radí, ako si prirodzený look, ktorý vlasy získali počas leta, čo najviac uchovať.

Igor Sedlák je zástancom prirodzenej krásy. Preto sa mu páčia aj letným slnkom vyťahané vlasy, o ktorých dokonca hovorí: „Slniečko dokáže presvetliť vlasy tak dobre, že by to u kaderníka stálo zákazníčku pomerne dosť peňazí aj času. Navyše tento prirodzený letný vzhľad skladajúci sa z opálenej pokožky a zosvetlených vlasov ženám veľmi svedčí.“ Preto odporúča takto prirodzene získaný odtieň vlasov ľahko podporiť a vlasy vyživiť, aby si ho ženy mohli užívať čo najdlhšie.

 

Všetko začína starostlivosťou

Rovnako ako pokožku pravidelne ošetrujete telovým krémom, nemali by ste zabúdať ani na pravidelnú starostlivosť o vlasy. Igor odporúča nielen počas leta, ale aj po ňom používať kondicionér v spreji. Pre vlasy silné a nie príliš farbené odporúča kondicionér v spreji z hydratačného radu Authentic Beauty Concept, pre melírované a zosvetlené vlasy zasa kondicionér z regeneračného radu. Ide o zvlhčujúci neoplachovací kondicionér, ktorý vlasy hydratuje a obmedzuje ich zamotávanie. Vlasy tak chránite nielen pred vonkajšími vplyvmi, ale tiež predchádzate ich polámaniu nešetrným rozčesávaním. „Objem vlasov môžete podporiť pár strekmi prípravného spreju Authentic Beauty Concept. Je ideálny aj pre jemné vlasy - ľahko ich vyživí, ochráni pred vysušením a dodá na objeme,“ radí Igor.

 

 

Ozdravná kúra navráti sviežosť

Aj napriek tomu, že slniečko krásne presvetľuje farbu vlasov, tak spolu s chlórovanou či slanou vodou vlasy i vysušuje, preto je potrebné vlasy po lete dostatočne hydratovať a zastrihnúť príliš zničené končeky. Igor Sedlák odporúča podstúpiť ozdravnú kúru, ktorá vlasom vráti ich sviežosť. „Svojim zákazníčkam umývame vlasy najskôr hĺbkovo čistiacim šampónom a následne volíme šampón podľa ich individuálnych potrieb. Väčšinou vlasy potrebujú hydratovať, preto volíme šampón Authentic Beauty Concept z hydratačného radu. Pre zákazníčky s melírovanými vlasmi zasa volíme skôr šampón z regeneračného radu, potom na vlasy aplikujeme hydratačnú masku, ktorej účinky násobíme pomocou esencie. Hneď po prvej aplikácii klientka spozná rozdiel,“ vysvetľuje Igor jednotlivé kroky ozdravnej kúry. Po ošetrení vlasov je vhodné si nechať zastrihnúť končeky, ktoré bývajú vysušené a rozštiepené. Takto ošetrené vlasy hneď vyzerajú zdravšie a nezamotávajú sa.

 

Zľahka podporte farbu

Po dovolenke máme krásne opálenú pokožku, ktorá spolu s vyblednutými vlasmi podčiarkuje náš svieži vzhľad. Aby ste si mohli túto prirodzene získanú farbu užiť čo najdlhšie, je potrebné ju trochu vyladiť. Igor odporúča vlasy len ľahko zosvetliť pri korienkoch a jemne vytónovať po celej dĺžke. Letná farba vlasov tak bude krásne vyladená a vy si budete môcť preslnené vlasy užiť ešte o čosi dlhšie.

 

TIP 

Zvýraznite prirodzenú krásu svojich vlasov s Authentic Beauty Concept

Sú vaše vlasy po lete bez lesku, vysušené a poškodené? Vráťte im sviežosť a vitalitu pomocou kvalitnej vlasovej kozmetiky a vyskúšajte nový prémiový hydratačný rad AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT s mangom a bazalkou.

 

Správna starostlivosť začína kvalitným šampónom, kondicionérom a maskou. Všetky tieto produkty hydratačného radu AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT si vás získajú svojou prírodnou bavlnenou a kvetinovou vôňou, tvorenou delikátnymi akcentmi bielych kvetín, manga, bazalky a jemnými pudrovo vanilkovými tónmi. S rešpektom k prirodzenej kráse vytvoril tím kaderníkov túto úplne novú, prémiovú a vegánsku vlasovú kozmetiku, ktorá pomáha zvýrazniť prirodzenú krásu. Jednotlivé ingrediencie vlasovej kozmetiky AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT sú starostlivo vyberané a šetrne získavané z prírody. Produkty kúpite vo vybraných kaderníctvach a sú bez silikónov, sulfátov, parabénov, minerálnych olejov a umelých farbív.

Patrí do vydania: 
September 2019