Festivalové líčenie podľa Dary

Dara Rolins, ikona, diva a trendsetterka, ktorá sa nebojí výrazných kombinácií, farieb a štýlov má pre vás inšpirácie na festivalové líčenie. Ak sa na niektorý chystáte, nesmú vám chýbať novinky dekoratívnej kozmetiky od AVON-u. Odviažte sa a staňte sa festivalovou divou.

 

Novú tohtoročnú kolekciu festivalových produktov od AVON-u mala možnosť Dara vyskúšať ako prvá. Inšpirovaná je západným pobrežím USA a rozhodne by ste s týmito produktmi zažiarili aj na slávnom kalifornskom festivale Coachella. Horúcim trendom sú rozjasňujúce kvapky. Na výber máte tri odtiene, pričom každý s iným efektom – ružovkastý, bronzový či perleťový jas. Použiť môžete aj všetky naraz, začnite bronzovým na spodnom okraji lícnych kostí, pokračujte ružovým do stredu líc a napokon vklepte perleťový nad líčka, pod obočie a nad hornú peru. Aplikácia je veľmi jednoduchá, stačí naniesť kvapku rozjasňovača priamo na pleť a jemne vklepať prstami.

 

Líčenie očí nikdy nebolo také horúce, ako teraz. Husté farebné riasy s trblietavým efektom sú hravé a sexy zároveň. Nebojte sa naniesť viac vrstiev zhusťujúcej špirály Big and Magical pre intenzívnu farbu a pokojne kombinujte fialový odtieň Enchanted Violet na vrchné riasy so zeleným Oasis Teal na spodných.

 

Telo a tvár ozdobte dlhotrvajúcimi pečiatkami pomocou pečiatkovacieho pera Spotlight v dvoch rôznych vzoroch. Aplikujte si hviezdy a blesky a buďte neprehliadnuteľná. Nezabudnite ani na manikúru a pedikúru. Krásne nechty na nohách a rukách o vás veľa prezradia. Šesť nových hybridných odtieňov laku na nechty Mystical Fantasies sa dokonale hodí práve na festival podobne ako na špirálach a je len na vás ako ich nakombinujete. Dara radí, čím bláznivejšie, tým lepšie!

Patrí do vydania: 
Júl - August 2019