Igor Sedlák v starostlivosti o vlasy kladie dôraz na relaxačné masáže hlavy

Posledný víťaz súťaže Kaderník roka Igor Sedlák posúva svoj prístup k starostlivosti o vlasy k intenzívnejšiemu prežitku. V jeho salónoch je kladený dôraz na prirodzenú krásu a používanie vlasovej kozmetiky s prírodným zložením. S týmto prístupom korešponduje aj jeho prepojenie so značkou Authentic Beauty Concept a budovanie úplne nového salónu, ktorý bude prírodnou oázou, kde prežijú zákazníci príjemnej okamihy plné relaxácie, prepojenie s prírodou a predovšetkým unikátne uvoľňujúce masáže hlavy.

Igor Sedlák si pre svoj salón zvolil nový koncept Authentic Beauty starostlivosti o vlasy. Produkty vlasovej kozmetiky Authentic Beauty Concept sú založené na špeciálnej kombinácii prírodných očistených extraktov, ktorých vyživujúce vlastnosti sú preverené storočiami používania v rôznych kultúrach. Jednotlivé produktové rady sú takmer kompletne vegánske, neobsahujú silikóny, povrchovo aktívne sulfáty, parabény, minerálne oleje alebo umelé farbivá. 

 

Chystáte sa otvoriť nový salón, v čom bude iný?

Veľmi nám záležalo, aby samotná stavba bola svojou architektúrou zaujímavá a salón mal dostatok prirodzeného svetla, preto jeho dve steny budú presklené - dôjde tak k prepojeniu salónu so záhradou. Chceme vytvoriť miesto, ktoré bude pre ľudí oázou pokoja, kde zabudnú na stres a zhon z bežného dňa. Skúste si predstaviť, že prídete do salónu, kde cítite vôňu trávy, stromov, počujete spev vtákov a cítite svieži závan vzduchu. To všetko vás príjemne zbaví aj tej poslednej stresujúcej myšlienky a vy pocítite príjemné uvoľnenie. Po nafarbení vlasov prejdete pár krokov a posadíte sa na terasu, kde si vychutnáte v pokoji šálku horúcej kávy. Túto harmonickú atmosféru sme sa rozhodli zachovať aj pri nepriaznivom počasí, preto vo vnútorných priestoroch vybudujeme živú zelenú stenu s podobne upokojujúcimi účinkami.

 

Čím vás oslovil Authentic Beauty Concept?

Authentic Beauty Concept ma oslovil celkovým prístupom, ktorý nie je len o skvelých produktoch, ale o celkovej filozofii skutočnej krásy a návratu k čistej prírode.

 

Ako sa mení prístup k starostlivosti o vaše zákazníčky?

 

Hlavný dôraz je kladený na relax a prepojenie s prírodou. Klientom sú viac dopriavané chvíle plné oddychu, či už v podobe upokojujúcej masky na oči, jemné techniky relaxačných masáží hlavy a podobne.

 

Aké dôležité miesto má v poskytovanej starostlivosti masáž hlavy?

Ide o veľmi dôležitú súčasť starostlivosti v našom salóne. Odborná masáž hlavy prináša našim klientom príjemnú úľavu. Klient je príjemne naladený a táto pozitívna energia sa šíri medzi klientom a kaderníkom.

 

 Používate špeciálne techniky masáží?

Máme osvedčené masážne techniky, ktoré ale chceme viac rozvíjať pod vedením skúsenej odborníčka na masáže, ktorá má 4 roky skúseností s masážami v salóne v Indii.

 

Je masáž hlavy pre každého klienta?

Určite nie je pre každého, ale sme tu na to, aby sme našich zákazníkov učili, že návšteva salónu nie je len o farbení a strihaní, ale aj o odpočinku a načerpaní energie.

 

Využívajú  túto starostlivosť viac ženy než muži?

Náš salón sa viac špecializuje na dámsku klientelu, ale nikde nie je napísané, že si muž nezaslúži tiež viac pozornosti v podobe masáže. Niekedy mám pocit, že si to aj niektorý muž vie viac vychutnať ako žena.

 

Tento rok sa bude konať už 16. ročník prestížnej súťaže Kaderník roka, viac informácií nájdete na www.vasenprevlasy.sk/kadernik-roku. Súťažiaci môžu posielať svoje prihlášky so 4 fotografiami svojej práce do 31. júla 2019, porota zasadne v auguste a vyberie finalistov, ktorí sa zúčastnia finálového galavečera 16.11.2019 vo Fóre Karlín v Prahe, kde budú vyhlásené výsledky súťaže.

Patrí do vydania: 
Jún 2019