Buďte elegantná a príťažlivá v tých správnych šortkách

Kalendár i počasie už svedčia, že prišli letné dni. Teploty prudko stúpajú a vonku svieti krásne slniečko. Čo viac si priať? Onedlho začne obdobie dovoleniek a my už čoraz viac rozmýšľame nad relaxom a oddychom. Aj napriek pracovným či školským povinnostiam tešíme sa z teplých slnečných dní. Konečne si môžeme obliecť milované šortky, kraťasy i topy, jednoducho oblečenie, ktoré nosíme najradšej. V šatníku každej mladej slečny i modernej ženy rozhodne nechýbajú tieto obľúbené letné kúsky.

Vyberajte podľa postavy 

Týmito prívlastkami najlepšie vystihneme dámske šortky či kraťasy. Popularita šortkových modelov sa vracia so železnou pravidelnosťou každé leto. Striedajú sa len jednotlivé variácie. Dámske šortky sú totiž pohodlnou súčasťou letného šatníka a so zreteľom na tento atribút by sme ich mali aj vyberať. Dôležité je riadiť sa pri výbere svojimi proporciami.

 

Ak patríte k ženám s výraznejšími bokmi, mali by ste siahnuť po hladkých šortkách najlepšie v tmavšej farbe, ktorá opticky zužuje. Môžete si k nim obliecť elegantnú blúzku ozdobenú napr. výrazným náhrdelníkom, ktorý odpúta pozornosť od problémových partií. Ak ste chlapčenskej postavy, budú sa Vám hodiť všetky typy šortiek. Pokiaľ však túžite aspoň trochu po ženských krivkách, vsaďte na šortky so záhybmi, výraznými vreckami a potlačou. Ani ženy so silnejšími stehnami sa nemusia vzdať pohodlných šortiek, ak dodržia isté pravidlá. Pokiaľ medzi ne patríte, určite si neobliekajte šortky kratšie ako do polovice stehien.

 

Ideálny čas na topy 

Dámsky top je pre ženy veľmi dôležitý. S príchodom letného obdobia prichádza aj čas nosenia dámskych topov. Vďaka topu môžeme ukázať svoje opálené ramená, ruky, ale aj pekné prsia. A skvelou správou je aj to, že sa v ich nosení vôbec nemusíme obmedzovať. Pokojne ich môžeme nosiť do práce, na dovolenku, do mesta, na rande, na kávičku s priateľkami, ale aj k moru na pláži. Nadčasové a univerzálne oblečenie - to sú dámske topy v celej svojej kráse. Ak ste si ešte tento vydarený kúsok nevložili do svojho šatníka, teraz je ten správny čas na zmenu! Užite si horúce letné dni v moderných a kvalitných dámskych topoch!

Patrí do vydania