HURÁ DO BIKÍN! ALEBO EŠTE NIE?

Šaty, plavky či iné letné kostýmy už netrpezlivo čakajú na oprášenie. Ak vás oblial pot zo strachu, ako sa do vlaňajších či ešte starších modelov oblečiete, nie ste v tom samé! Až 90 percent z nás tŕpne pred skriňou a kriticky hodnotí svoje jamkovité pozadie, hrudkovité nohy, nakysnuté brucho a ovisnuté ramená. Naša skúsená odborníčka MUDr. Iveta Hasová nám poradí, ako sa cítiť fantasticky ešte pred bikinovou sezónou!

MOJA DIAGNÓZA. CELULITÍDA

Už sme raz také! Všímame si, ako na „tom“ sú iné ženy, dámy, slečny a porovnávame sa. Nemusíme byť lekárky, aby sme voľným okom videli, že pomarančová kôra má rôzne prejavy. Naša ostrieľaná dermatologička MUDr. Iveta Hasová vysvetľuje, ako tento nežiadúci úkaz vzniká. „Podstatou vzniku tohto neestetického fenoménu sú zhluky zväčšených tukových buniek uviaznuté medzi vláknami spojivového tkaniva. Dochádza k stláčaniu tukových buniek do tvarov hrozna a ich vytláčaniu smerom k horným vrstvám kože. Na základe zmien prekrvenia, prísunu živín a neschopnosti organizmu odplaviť škodliviny, uväznený tuk zostáva nevyužiteľný a dochádza k jeho hromadeniu,“ výstižne uzatvára majiteľka medicínskeho kozmetického centra MEDISKIN v Bratislave.

 

VYSKÚŠALA SOM UŽ „VŠETKO“

Občas sa vyhovárame, že sme urobili možné aj nemožné, no výsledok je stále v nedohľadne. Viac sa hýbeme, vyvážene jeme, dodržiavame pitný režim, rešpektujeme biorytmy nášho tela, vysadili sme antikoncepciu, obmedzili fajčenie a ani tesné prádlo už nemá miesto v bielizníku. Nezaúčinkovali ani škoricové krémy a zábaly. A tak sa pýtame renomovanej odborníčky MUDr. Hasovej, kde sme urobili chybu? „Úprava životosprávy a vyhýbanie sa faktorom, ktoré prispievajú k vzniku celulitídy sú ideálnym štartom. Prvoradá je pravidelnosť v starostlivosti a určitá stratégia či vytvorený harmonogram. Správnou kombináciou zdravého životného štýlu, cvičenia a podporných programov dokážeme spoločne zredukovať celulitídu a zjemniť jej prejavy,“ povzbudzuje nás odborníčka.

 

NAJVIAC SKÚSENOSTÍ. ZARUČENÉ KOMBINÁCIE

Ak bojovať, tak do víťazného konca! Preto sa zverme do rúk špecialistov, ktorí sú v boji s celulitídou skúsení a pre nás, svoje klientky majú pripravené zaručené kombinácie, tipy a triky, ktoré fungujú. Vešať hlavu po ďalší krát, nechce ani jedna z nás! Medicínske kozmetické centre MEDISKIN disponuje najširším portfóliom zákrokov na formovanie postavy, vrátane anticelulitídnych ošetrení a objemových riešení. Prináša to najlepšie z najnovšieho a inak tomu nebolo ani uplynulý rok. Ako prvý na Európskom kontinente predstavil MEDISKIN jedinečné ošetrenie, ktoré dosahuje okamžité a dlhodobé výsledky!

 

UNISON. 4-KRÁT A DOSŤ

Nový prístroj Unison v odborných štúdiách dokázal svoje prvenstvo v efektivite liečby celulitídy. Jediný systém, ktorý je schopný zacieliť na všetkých 5 príčin celulitídy v jedinom ošetrení. Ide o mimoriadne účinnú terapeutickú novinku, na ktorú sa od minulej jari tvorili v MEDISKINe poradovníky. Nielenže zlepšuje vzhľad kože v najbežnejších partiách, no dokáže tiež odľahčiť oblasti lýtok a členkov, ktorým lekári hovoria jazdecké rajtky či pumpky. Jeho výnimočnosť spočíva v počte odporúčaných ošetrení. Štyri liečebné zákroky v týždenných intervaloch sa postarajú o viditeľné zmeny. Už stačí len prísť a oddýchnuť si. Dvadsať minút relaxačnej masáže ubehne ako šibnutím čarovného prútika. A môžeme sa tešiť na efektívny zásah do celulitídy!

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

Už roky doslova zápasím s celulitídou, no vždy pred letom vidím zhoršenie. Na internete som čítala o kombinovaných ošetreniach. Už som ich po jednom vyskúšala niekoľko, a nič. Ďakujem.
Karolína, 41 rokov

 

Milá Karolína,

z vášho listu cítim sklamanie nad neúspešne prevedenými zákrokmi. Problémom dnešnej doby je široká ponuka ošetrení kdekoľvek a za podozrivo nízke ceny. Odporúčam Vám, zveriť sa do rúk odborníkov kliniky, ktorá disponuje všetkými možnosťami, ako tá naša. Dokážeme Vám na mieru nakombinovať efektívne procedúry, podľa typu vašej postavy, veku a stavu kože.

 

Aby som Vám zodpovedala na vašu otázku, medzi účinné novinky v boji s celulitídou patrí spomínaný Unison, ktorý kombinujeme s LPG endermológiou. Táto francúzska terapia dokáže „rozbiť“ tuk usadený pod najvrchnejšou vrstvou pokožky, ktorú nie je možné odstrániť diétou, cvičením ani liposukciou. Ďalšou v poradí je estetická rázová vlna X-Wave. Je vhodnou terapeutickou metódou na korekciu celulitídy a zjemnenie strií, ktoré vznikli roztiahnutím kože. Poradí si aj s jazvami. V neposlednom rade myslíme aj na klientky, ktoré túžia po objemových stratách. Terapia Vanquish ME dokáže vyrysovať pás či zmenšiť objem bokov a stehien o zaručené centimetre.

 

Tešíme sa na Vás!

Ak sa aj Vy chcete poradiť s odborníčkou v korektívnej dermatológii MUDr. Ivetou Hasovou, neváhajte ani sekundu a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/ 57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

Patrí do vydania: 
Máj 2019