SOTHYS Paris - doprajte si nové salónne ošetrenie tváre a tela

Salónne ošetrenie SOTHYS Paris

Sezónna okysličujúca tvárová kúra Yuzu – grapefruit dodá vašej pleti intenzívnu dávku vitamínov pre posilnenie pokožky po zime. Ošetrenie je výnimočné detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti. Je vhodné pre všetky typy pleti, špe­ciálne pre pleť, ktorá stráca žiarivosť, je matná a unavená. Extrakt z yuzu pôsobí ako antioxidant a hydratuje pleť, extrakt z grapefruitu pleť rozjasňuje a posilňuje. Ružový íl je bohatý na minerály, čistí, detoxikuje pleť a obnovuje jas pleti. Karitové maslo pleť dostatočne regeneruje a vyživuje. Na domácu starostlivosť si môžete kúpiť priamo v salóne Sothys Rozjasňujúcu čistiacu penu, 2v1 pílingovú masku a Sprchový nektár.

 

Parížsky šmrnc s limitovanou edíciou mejkapu Sothys Paris

Mejkap kolekcia Sothys Paris, jar – leto 2019 je inšpirovaná etnickým štýlom, cestovaním, relaxom a oddychom. Mejkap v limitovanej edícii obsahuje Bronzér Sothys s vôňou vanilky, farbu na líčka Sothys, Kvarteto očných tieňov v nadčasových nude odtieňoch, univerzálnu kontúrovaciu ceruzku na pery, rúž v ceruzke v dvoch trendy odtieňoch a výživný dlhotrvácny lak na nechty.

 

Efektívny omladzujúci rituál pre vaše telo

Ženy sa už dnes nepozerajú len na stratu centimetrov, ale zároveň túžia po tonizovanej pokožke a zdravom tele, ktoré vyzerá mlado. Sothys Paris má vo svojej ponuke nový delikátny a osviežujúci telový píling, ktorý viditeľne zoštíhľuje a vyhladzuje pokožku.

Obsahuje prírodný exfoliačný komplex a extrakt z kvetov pomarančovníka. Vyhladzuje pomarančový vzhľad pleti.

 

TIP: Pred letom si môžete dopriať 2 týždennú kúru s týmto Zoštíhľujúcim telovým pílingom a používať ho každý druhý deň pre dokonalú prípravu pokožky na leto.

Po aplikácii pílingu použite Omladzujúce telové sérum, ktoré obsahuje pupalkový olej, M 3.0 peptidy, komplex vitamínov omega 3. 6 a 9, tajomný extrakt z lotosu, ekvivalent kyseliny hyalurónovej. Aplikujte omladzujúce sérum na celé telo, dekolt a ruky.

 

Patrí do vydania: 
Máj 2019