Rozjasnite svoju blond farbu vďaka novému detoxikačnému systému

Blond vlasy sú náchylné na pôsobenie vonkajších vplyvov – znečistené prostredie, chlór alebo dokonca zvyšky stylingových prostriedkov môžu spôsobiť mdlý vzhľad vlasov a ich mosadzný nádych. Vďaka BLONDME Detoxikačnému systému od Schwarzkopf Professional si môžu blondínky užívať svoju krásnu, dokonale oživenú farbu vlasov a zároveň dlhšiu dobu udržať žiarivý a jasný blond výsledok.

Schwarzkopf Professional predstavuje úplne nový BLONDME Detoxikačný systém, prémiový rad reagujúci na rastúci záujem o služby salónu venované spevneniu jemnej štruktúry blond vlasov.

 

Pre zdravo vyzerajúce blond výsledky: BLONDME Detoxikačný systém je prvý regeneračný režim pre blond vlasy od Schwarzkopf Professional pre oživenie a ochranu blond vlasov v 3 jednoduchých krokoch. Tento nový rad určený pre dlhotrvajúcu starostlivosť o blond vlasy vychádza z integrovanej BLONDME Bonding technológie – s vitamínom C, aminokyselinami, semienkami moringa a kyselinou jablčnou, ktoré sú známe svojimi detoxikačnými, posilňujúcimi a ochrannými vlastnosťami.

BLONDME Detoxikačný systém je dostupný v salónoch Schwarzkopf Professional od mája 2019.  

 

BLONDME Detoxifying System Čistiaci blonding šampón - rozjasňujúci čistiaci šampón odstraňuje nečistoty a zvyšky minerálov z vonkajšej vrstvy vlasov. Jemne čistí vlasy bez ich preťažovania. S kyselinou jablčnou (známou svojimi detoxikačnými vlastnosťami) odstraňuje z vlasov stopy prachu, znečistenie, zvyšky stylingových produktov a minerálov z tvrdej  vody a zanecháva vlasy hebké a vláčne.

 

BLONDME Detoxifying System Shot vytvorený pre čerstvé zmiešanie s BLONDME Keratin Restore Bonding maskou pre všetky blond vlasy ako súčasť Detoxikačného servisu v salóne. V kombinácii s maskou odstraňuje minerály z tvrdej vody a ďalšie zvyšky, spevňuje vlasy zvnútra von a bnovuje rozjasnenie a lesk vlasov. 

 

BLONDME Detoxifying System Dvojfázový bonding & ochranný sprej je denný odľahčený ochranný sprej, ktorý vyživuje a chráni vlasy pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Vytvára vodeodolný film vďaka detoxikačnému extraktu z moringa semienok, ktoré uzatvárajú kutikulu a pomáhajú chrániť vlasy zvonku. Je vhodný pre použitie po každom umytí. 

 

V kaderníckom salóne pôsobí BLONDME Detoxikačný systém spoločne pre hĺbkovú detoxikáciu a okamžité osvieženie; navracia mdlým blond vlasom zdravý lesk. V rámci domáceho ošetrenia si môžu zákazníčky vytvoriť svoj vlastný dvojstupňový detoxikačný režim s BLONDME Detoxifying System Čistiacim bonding šampónom a BLONDME Detoxifying System Dvojfázovým bonding & ochranným sprejom.

 

Globálny BLONDME Ambasádor a cenami ovenčený balayage expert, Jack Howard, zdieľa svoju vášeň pre krásne blond vlasy: „Blond vlasy musia neustále bojovať o to, aby vyzerali rozjasnene a sviežo, pretože musia potláčať každodenné negatívne vplyvy vonkajšieho prostredia, ako je voda alebo znečistenie. Veľa rokov som sa snažil pomáhať svojim zákazníčkam s týmto problémom, ale až teraz nám všetkým BLONDME Detoxifying System ponúka riešenie vďaka prvému regeneračnému blond systému s vysokou úrovňou znalostí a zručností, ktoré sme si zvykli od BLONDME očakávať.“

Podrobnosti o BLONDME produktoch, ikonických štýloch, vzdelávaní a návodných tutoriáloch môžete nájsť na webových stránkach Schwarzkopf Professional: www.schwarzkopfpro.com a na digitálnych kanáloch vrátane interaktívnej aplikácie House of Color App. Nezabudnite sledovať @schwarzkopfpro a #BLONDME hashtag na sociálnych médiách pre najnovšie novinky a aktualizácie produktov.

Patrí do vydania