Igor Sedlák vo vlasovej starostlivosti kladie dôraz na relaxačné masáže hlavy

Posledný víťaz súťaže Kaderník roku Igor Sedlák posúva svoj prístup k starostlivosti o vlasy k intenzívnejšiemu prežitku. V jeho salónoch je kladený dôraz na prirodzenú krásu a používanie vlasovej kozmetiky s prírodným zložením. S týmto prístupom korešponduje aj jeho prepojenie so značkou Authentic Beauty Concept a budovanie úplne nového salónu, ktorý bude prírodnou oázou, kde prežijú zákazníci príjemné okamihy plné relaxácie, prepojenia s prírodou a predovšetkým unikátne uvoľňujúce masáže hlavy.

 

Igor Sedlák si pre svoj salón zvolil nový koncept Authentic Beauty starostlivosť o vlasy. Produkty vlasovej kozmetiky Authentic Beauty Concept sú založené na špeciálnej kombinácii prírodných očistených extraktov, ktorých vyživujúce vlastnosti sú preverené stáročnými používaniami v rôznych kultúrach. Jednotlivé produktové rady sú takmer kompletne vegánske, neobsahujú silikóny, povrchovo aktívne sulfáty, parabényminerálne oleje alebo umelé farbivá.

  

Chystáte sa otvoriť nový salón, v čom bude iný?

Veľmi nám záležalo, aby samotná stavba bola svojou architektúrou zaujímavá a salón mal dostatok prirodzeného svetla, preto jeho dve steny budú presklené, dôjde tak k prepojeniu salónu so záhradou. Chceme vytvoriť miesto, ktoré bude pre ľudí oázou pokoja, kde zabudnú na stres a zhon z bežného dňa. Skúste si predstaviť , že prídete do salónu, kde cítite vôňu trávy, stromov, počujete spev vtákov a cítite svieži závan vzduchu. To všetko vás príjemne zbaví aj tej poslednej stresujúcej myšlienky a vy pocítite príjemné uvoľnenie. Po nafarbení vlasov prejdete pár krokov a posadíte sa na terasu, kde si vychutnáte v pokoji šálku horúcej kávy. Túto harmonickú atmosféru sme sa rozhodli zachovať aj pri nepriaznivom počasí, preto vo vnútorných priestoroch vybudujeme živú zelenú stenu s podobne upokojujúcimi účinkami.

 

Čím vás oslovil Authentic Beauty Concept?

Authentic Beauty Concept ma oslovil celkovým prístupom, ktorý nie je len o skvelých produktoch, ale o celkovej filozofii skutočnej krásy a návratu k čistej prírode.

 

Ako sa mení prístup k starostlivosti o vaše zákazníčky?

Hlavný dôraz je kladený na relax a prepojenie s prírodou. Klientom sú viac dopriate chvíle plné odpočinku, či už v podobe upokojujúcej masky na oči, jemnej techniky relaxačných masáží hlavy a tak ďalej.   

 

Aké dôležité miesto má v poskytovanej starostlivosti masáž hlavy?

Jedná sa o veľmi dôležitú súčasť starostlivosti v našom salóne. Odborná masáž hlavy prináša našim klientom príjemnú úľavu. Klient je príjemne naladený a táto pozitívna energia sa šíri medzi klientom a kaderníkom.

 

Používate špeciálne techniky masáží?

Máme osvedčené masážne techniky, ktoré ale chceme viac rozvíjať pod vedením skúsenej odborníčky na masáže, ktorá má 4 roky skúseností s masážami v salóne v Indii.

 

Je masáž hlavy pre každého klienta?

Určite nie je pre každého, ale sme tu od toho, aby sme našich zákazníkov učili, že návšteva salónu nie je len o farbení a strihaní, ale tiež o odpočinku a načerpaní energie.

 

Užívajú si túto starostlivosť viac ženy než muži?

Náš salón sa viac špecializuje na dámsku klientelu, ale nikde nie je napísané, že si muž nezaslúži tiež viac pozornosti v podobe masáže. Niekedy mám pocit, že si to aj niektorý muž vie viac vychutnať než žena.

Patrí do vydania