Fero Mikloško oslnil súperov na bežkárskych pretekoch

Obľúbeného návrhára Fera Mikoška si prirodzene predstavujeme v módnom prostredí – v jeho ateliéri, na módnej prehliadke, na ligotavých večierkoch... Málokto však vie, že Fero miluje aj zimné športy a čas strávený v prírode.

Renault Slovensko ho preto 23. februára vytiahol na prvý ročník svojich bežkárskych pretekov Renault rezká bežka na Štrbskom plese, kde dizajnér jednoznačne zažiaril. V niekoľkých súťažiach si tu mohli zmerať sily amatérski i skúsení športovci, deti i dospelí a vychutnať si tak krásne zimné počasie na jednej z najkrajších tatranských bežkárskych tratí. O svojom zážitku z pretekov i cestách s jeho novým Renault Kadjar nám dizajnér Fero Mikloško porozprával v nasledujúcom rozhovore.

 

Počula som, že si svoje športové zážitky tento rok doplnil aj o účasť na bežkárskych pretekoch. A vraj si tam celkom zažiaril. Povieš nám o tom viac?

Možno to tak nevyzerá, ale odmalička športujem. Sem-tam s rezervou, sem-tam naplno. Medzi moje obľúbené športy patrí lyžovanie, teda aj bežkovanie. Bežkárske preteky som si užil vo výbornej spoločnosti organizovanej značkou Renault. Áno, zažiaril som, ale hlavne outfitom, ktorý bol doplnený flitrovými rukávmi, aby som osvietil spolubežkárov a tak zvýšil pravdepodobnosť svojho úspechu na výhru. Žiaľ, nestalo sa to, ale bojoval som, ako sa dalo.

 

Ako si na tom celkovo so športovaním? Máš naň čas, a ak áno, čomu sa zvyčajne venuješ?

Okrem zimných športov rád behám a zúčastňujem sa pravidelne behov na 5 km alebo 10 km.

 

Do tvojej garáže nedávno pribudol nový spoločník na štyroch kolesách – Renault Kadjar. Ako sa vám zatiaľ spolu jazdí?

Veľmi sa teším z nového prírastku do mojej fashion family. Je to úžasný a spoľahlivý spoločník.

 

Na aké výlety svojho Kadjar najradšej berieš?

Mal som možnosť prevetrať ho okrem Tatier aj na ceste do Prahy a teším sa už, keď sa oteplí a vezmem ho aj ďalej za hranice k moru.

 

Čo ťa na tvojom novom SUV baví najviac? Dizajn, jazdné vlastnosti, nové technológie alebo niečo úplne iné?

Na mojom Renault Kadjar ma baví predovšetkým dizajn a jeho čierna farba. Samozrejme, ako SUV má komfortný vyšší podvozok, pohodlné sedenie a na cestovanie ideálny automat. Navigácia mi uľahčuje život za volantom a skvelý audio systém Bose spríjemňuje každú cestu.

 

V Renaulte tento rok spustili zaujímavý nový projekt – Renault Zoznamka 365, kde si ľudia budú môcť požičať Renault na víkend a poriadne si ho vyskúšať. Využil by si takúto službu aj ty? Kam by si zobral to auto na skúšku a na čo by si sa určite zameral?

Auto by som rád prevetral určite s niekým, s kým by som mal možnosť ho poriadne otestovať. Bolo by to isto na nejaké romantické miesto, žiadne nákupné centrá. Ja riešim hlavne pohodlie za volantom, jednoduchý systém navigácie a poriadne hlasné rádio. A baví ma panoramatická strecha – keď nešoférujem a veziem sa, vychutnávam si pohľad na nebo.

Súťaž

Vyhrajte nový Renault Kadjar na týždeň s plnou nádržou!

Odpovedzte správne na otázku, akú farbu má Renault Kadjar, ktorým jazdí známy módny návrhár Fero Mikloško?

Správne odpovede posielajte na email redakcia@beautywoman.sk do 20. 4. 2019.
Ak máte chuť si aj Vy vyskúšať nové modely Renault na víkend, kliknite na zoznamka365.renault.sk

Patrí do vydania: 
Apríl 2019