V Bardejovských kúpeľoch ponúkajú 10% zľavy

Výhodné zľavnené pobyty sú v Bardejovských kúpeľoch pre samoplatcov v ponuke až do konca marca. Zimná akcia - zľava vo výške 10 % sa týka pobytov Štandard, Senior, Extra, Ozdravný pobyt, Wellness RELAX, Wellness VITAL, MINI SPA. Okrem toho je do 14.apríla 2019 v ponuke aj výhodný zimný pobyt v hoteli Alexander. Kúpele dokonca začali predávať aj Veľkonočný pobyt, ktorý bude v termíne 18. až 24. apríla 2019. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

,,Zimný pobyt pre 2 osoby na 2 noci v dvojposteľovej izbe vyjde v Alexandrovi cez víkend (nástupný deň na pobyt je štvrtok, piatok alebo sobota) na 268 eur, s tromi prenocovaniami 390 eur. Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je nedeľa, pondelok, utorok alebo streda) stojí 148 eur za dve noci a 213 eur za 3 noci. Pobyt pre 1 osobu (1/1 izba) stojí cez víkend 154 eur za 2 noci alebo 225 eur za 3 noci a počas týždňa 148 eur za 2 noci alebo 213 eur za 4 noci,“ vymenúva T. Šatanková.

 

Dodáva, že cena zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe exclusive, plnú penziu – stravu formou bufetov v hoteli Alexander - neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny) Wellness Spa v prevádzke denne od 11.00 do 21.00 (sauny od 13.00 -21.00) - neobmedzený vstup do hotelového Wellness v hoteli Alexander - v prevádzke denne od 09.00 – 20.30 hod. - procedúry na osobu: 1 x parafínový zábal (15 min), 1 x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. zábal), 1 x soľná jaskyňa (45 minút), 3 x denne pitná kúra na kolonáde. Pobyty s deťmi: dieťa do 4,99 rokov bez nároku na lôžko GRÁTIS.

 

,,Zľavy sme pripravili prakticky pre všetkých samoplatcov. Týkajú sa liečebných pobytov s lekárskou prehliadkou, aj relaxačných, víkendových a iných pobytov bez lekárskej prehliadky. Do konca marca sme znížili aj doplatky za ubytovanie a stravu pre pacientov skupiny B a to až o 15 %. Doplatok pre jednu osobu na deň v izbe Standard v hoteli Ozón je tak len 26 eur, namiesto 31 eur. Komu ide o liečbu, oddych a relax, má príležitosť ušetriť oproti hlavnej sezóne až štvrtinu ceny a  to pri nezmenenej kvalite procedúr. Klienti, ktorým platia pobyt zdravotné poisťovne, majú v tomto období  aj istotu, že sa na pobyt vo svojich obľúbených kúpeľoch dostanú, pretože v hlavnej letnej sezóne to pre veľký záujem o konkrétne termíny, nie je vždy samozrejmosťou, vyzdvihuje výhody zimných pobytov T. Šatanková.

 

Najväčšou výhodou Bardejovských kúpeľov v zimnom období oproti konkurencii je, že sa do väčšiny zariadení ako balneocentrum a wellness dá pohodlne dostať ,,v papučkách“. Krytými chodbami sú prepojené liečebné domy Alžbeta, Astória, Alexander a Ozón, v ktorom je Wellness Spa komplex. Zima je zároveň najlepším obdobím na využitie služieb nedávno otvorenej kliniky plastickej chirurgie HEBE clinic, ktorá pôsobí v rámci polikliniky REMEDIUM, s.r.o. ktorá je dcérskou spoločnosťou Bardejovských kúpeľov, a.s. HEBE ponúka plastické operácie na vylepšenie nedostatkov tváre a tvárových oblastí, nedostatkov v oblasti tela vykonávané v lokálnej anestéze a ostatné plastické operácie vykonávané v lokálnej anestéze, za ceny prístupné každému.

 

Bardejovské kúpele sú obľúbeným miestom na oddych, liečbu ale aj kultúrny život. Návštevníkmi kúpeľov sú predovšetkým klienti z Prešovského a Košického kraja. Bardejovské kúpele, a. s., majú lôžkovú kapacitu až 1 126 lôžok v 613 izbách. Do komplexu týchto veľmi obľúbených kúpeľov patria v súčasnosti štyri hotely - hotel Alexander****, Ozón***, Astória*** a Mier**, depandance hotelov (František, Diana), apartmánové domy Carola a Palmíra, liečebné domy Alžbeta a Helios a 10 ďalších menších ubytovacích viliek.

 

Bardejovské kúpele majú až desať prameňov, ktoré vyvierajú na pomerne malej ploche vo vnútornom kúpeľnom území. Bardejovská minerálna voda je prírodná - liečivá, slabo až stredne mineralizovaná, hydrogén uhličitanovo-chloridová, sodná, železitá uhličitá, studená, hypotonická, so zvýšeným obsahom kyseliny boritej. Bardejovské kúpele majú zo všetkých slovenských kúpeľov najširšie indikačné zameranie. Liečia sa tu onkologické choroby, choroby obehového a tráviaceho ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, netuberkulózne choroby dýchacích ciest, choroby z povolania, ochorenia obličiek a močových ciest, choroby pohybového ústrojenstva a ženské ochorenia.

Prvá zmienka o Bardejovských kúpeľoch je z roku 1247, keď uhorský kráľ Béla IV. daroval územie dnešných kúpeľov aj s prameňmi mestu Bardejov. Kúpele si vychutnávala na liečení v roku 1895 aj manželka Františka Jozefa I. cisárovná Alžbeta, nazývaná Sisi, ktorej socha sa vyníma v kúpeľnom parku. Pobýval tu aj rakúsko-uhorský cisár Jozef II. (1783), Mária Lujza, neskoršia manželka cisára Napoleona (1809), ruský cár Alexander I. (1821) a poľská kráľovná Mária Kazimiera Sobieska, manželka poľského kráľa Jána III. Sobieského.

 

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

Patrí do vydania: 
Marec 2019