Dospievajúce telo ako zdroj úzkosti?

Otázky týkajúce sa svojho vzhľadu neriešia len dospelé ženy. Dove sa preto spýtal 5165 dievčat z celého sveta do akej miery sú spokojné samé so sebou. Výskum ukázal, že vzťah k vlastnému telu je zdrojom úzkosti mnohých mladých dievčat.

Nevhodná poznámka či nedostatok komunikácie v rodine dokážu sebavedomím dospievajúceho dievčaťa poriadne zatriasť. Zvládnuť obdobie puberty je rodiča nesmierne náročná úloha a nie je preto hanbou poradiť sa. Dove preto vytvoril príručku „Sama sebou“, ktorá má rodičom na celom svete pomôcť vychovať spokojné a šťastné mladé ženy.  Príručka obsahuje rady a tipy ohľadne tých najdôležitejších tém majúcich vplyv na dievčenskú sebadôvery.  Zapracujte na sebadôvery svojej dcéry a vyhrajte krásny kozmetický balíček produktov Dove. Stačí ak odpoviete na jednoduchú otázku.


1. Akú radu nenájdete v kapitole 2 príručky Sama Sebou? Správnu odpoveď nájdete tu:

A/ Naučte dcéru hovoriť pozitívne o vlastnom tele

B/ Menej rečí o tom, „aký je kto tlstý“, a viac zábavy

C/ Neporovnávajte sa s modelkami

 

Svoju odpoveď pošlite na mailovú adresu jozef@beautywoman.sk alebo redakcia@beautywoman.sk do 26. apríla 2019. Traja z vyžrebovaných výhercov (uveďte svoju adresu) budú uverejnení na našej web-stránke www.beautywoman.sk a získajú balíček kozmetiky Dove.

Patrí do vydania