Zbavte sa šetrne starej farby vlasov

S príchodom jari väčšina z nás túži po zmene. Tmavé a chladné zimné dni nechávame za sebou a vydávame sa v ústrety dňom plným svetla a slnka. Pomaly odkladáme vrstvy oblečenia a do svojich outfitov púšťame viac a viac svetlých aj žiarivých farebných tónov. Vďaka Bond Enforcing Color Removeru od Schwarzkopf Professional možno rovnako jednoducho a bez obáv vymeniť aj starú farbu vlasov a dopriať si úplne nový farebný odtieň.

Vlasoví profesionáli môžu teraz zaistiť rýchle a jednoduché odstránenie zostatkov starých umelých farieb z vlasov a zachovať ich farebnú celistvosť pomocou Schwarzkopf Bond Enforcing Color Removeru. Ideálna krémová konzistencia prípravku dokonale odstráni z vlasov všetky stopy po pôvodnej farbe. Vytvorí tak rovnomerný svetlejší základ a zjemní nechcené tóny. To ocenia predovšetkým ženy s dlhou históriou farbenia alebo tie, ktoré potrebujú rýchlu a šetrnú korekciu farby svojich vlasov.

 

Schwarzkopf Bond Enforcing Color Remover odstraňuje všetky typy umelých pigmentov až o 3 úrovne. Je vhodný pre všetky ženy, ktoré chcú zmeniť farbu svojich vlasov bez ohľadu na to, aká je ich základná farba. Odstránenie farby je veľmi šetrné vďaka integrovanej technológii FibreBond, ktorá ochraňuje a spevňuje vlasové vlákno a pripraví ho na nové farbenie. Výsledným efektom po aplikácii Schwarzkopf Bond Enforcing Color Remover je šetrné a rovnomerné odstránenie starej farby. A ako bonus získate na dotyk aj na pohľad hebké vlasy, ktoré sa ľahko rozčesávajú.

 

Ďalšie informácie nájdete na:

www.schwarzkopfpro.com a www.henkel.com/press

Patrí do vydania: 
Marec 2019