ZAMIERENÉ NA OČI

Prelistovali ste sa do sveta krásy. Len na týchto stránkach sa dozviete odpovede na sedem problémov, ktoré nás ženy (ale tiež mužov), trápia najčastejšie. O svoje odborné skúsenosti sa s nami podelila odborníčka na estetickú medicínu MUDr. Iveta Hasová, z laserového centra MEDISKIN, ktoré prináša to najlepšie z najnovšieho zo sveta krásy.

1. Stračie nôžky mi pridávajú roky

Vejáriky vrások v očných kútikoch sa pohybom mimických svalov prehlbujú. Výrazná gestikulácia ich k očiam „primaľuje“ už po dvadsaťpäťke. Botulotoxín vyhladí dynamické vrásky na počkanie! Aplikovaný skúseným lekárom uvoľní napätie, lieči a skrášľuje v jednej procedúre.

 

2. Nie som unavená. Prečo tak vyzerám?

Na korekciu unaveného výrazu a stiahnutie uvoľnenej kože je najlepšia Ulthera. Unikátny neinvazívny lifting vytvára novú kolagénovú oporu kože v očnom okolí a doposiaľ nenašiel premožiteľa! Pozor však na lacné napodobeniny ozajstnej ultherapie, ktoré v koži pracujú bez vizuálnej kontroly.

 

3. Mám na viečkach „pavučiny“

Navrátiť viečkam hladký vzhľad dokáže inovatívne laserové ošetrenie MagicEye. Ako jediné „žehlí“ kožu v tesnej blízkosti oka neinvazívnou formou a zbaví ju tak pavučinových vrások. Do delikátnej partie horných a dolných viečok zasahuje extra jemne, bez ablácie, čím kožu viečok spevní, zlepší jej pružnosť a vyhladí vrásky.

 

4. Keď obočie kričí o pomoc

Ak bojujete so stopami minulosti v podobe permanentného make-upu, ktoré už hýri všetkými farbami, nechajte ho zmiznúť! Inovatívny Q-switched laser od Fotony je „rozbuškou“ pigmentov a všetkých tetovaní. Víťazná technológia roku 2017 je tým najlepším zo sveta Q-switched laserov. Ako prvý na Slovensku s ním pracuje odborný tím kliniky Mediskin.

 

5. Rozpustite moje vankúšiky. Dá sa to vôbec?

Nevzhľadné vankúšiky nad lícnou kosťou obťažujú svoju majiteľku, ale sú viditeľné aj u mužov. Existuje mnoho techník, ktoré sa o „odvačkovanie“ pokúšali. Až absolútna novinka, ktorá len nedávno získala certifikát, sa dokáže popasovať s týmto problémom a rozpustiť tuk uviaznutý vo vačkoch. Nové ošetrenie možno považovať za bezbolestné, keďže sa prípravok aplikuje po lokálnom znecitlivení tenučkou inzulínovou ihlou. Viac vám prezradia na klinike Mediskin, kde už zákrok prevádzajú.

 

6. (Leto)kruhy pod očami

Ak sa vám pod očami „rozliali“ kruhy, vedzte, že ich spôsobil stratený objem a znížená elasticita kože. Na doplnenie strateného objemu, vyplnenie nerovností a hydratáciu pokožky sa s obľubou využívajú výplne kyselinou hyalurónovou. Najbezpečnejšia je v očnej zóne kanylová technika, ktorá z jedného vstupného vpichu ošetrí kruhy. Rýchlo, bezbolestne a na najmenej jeden rok. A to najdôležitejšie sú ruky skúseného lekára!

 

7. Popraskané cievky a pigmentové fľaky. Už ich nechcem maskovať

Na mapy make-upu prekrývajúce „chybičky“ dokonalej pleti môžete zo dňa na deň zabudnúť. Medicínske – kozmetické centrum Mediskin má najširšie portfólio laserovej a prístrojovej techniky na Slovensku a hravo si poradí s cievkami, pigmentovými škvrnami či ďalšími nedokonalosťami pleti. Jej špecialisti presne vedia, ktorý laser zlepší váš estetický problém.

 

Ak sa aj Vy chcete poradiť s odborníčkou v korektívnej dermatológii MUDr. Ivetou Hasovou, neváhajte a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/ 57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

Patrí do vydania