Diamantový prsteň = miláčik žien

Prečo ženy milujú diamanty? Je to kvôli ich kráse, vzácnosti, či pre obdiv okolia, ktorý nimi získame? Dôvodov je mnoho. Veď diamanty sú najlepším priateľom žien, ako spievala nesmrteľná Marylin Monroe. Vo vašej šperkovnici by preto nemali chýbať. Budú to extravagantné diamantové kúsky, ktoré zaujmú hneď na prvý pohľad? Alebo sa prikloníte skôr k nadčasovej klasike?

Femme fatale večierkov

Chystáte sa na koktail párty a hľadáte šperk, ktorý rafinovane dotvorí zvolený outfit? Ak vám pompézne kúsky nie sú cudzie a radi pútate pozornosť, kokteilové prstene „kabošony“ jednoducho musíte mať. Vďaka kontrastu trblietavých diamantov s hladkou plochou drahého kameňa majú tieto prstene nezvyčajnú eleganciu a doslova rozprávkový vzhľad.  

Diamantový prsteň ALO Heaven Desire, ružové 18kt zlato, 48 diamantov, ametysty, rubíny, zafíry

 

Ako hradná pani

Túžite vo vašej šperkovnici po niečom veľkolepom, ako z historických románov? Potom kolekcia Princess od ALO diamonds je tou správnou voľbou. Nájdete v nej množstvo diamantových šperkov, vrátane prsteňov, ktoré sú zdobené secesnými prvkami a osadené vzácnymi drahokamami všetkých farieb ako napríklad rubín, zafír či smaragd.

Diamantový prsteň s turmalínom ALO diamonds, ružové 14kt zlato

 

Rebelská romantika

Kupujem! To chcela pôvodne zvolať štýlová a svojská Samantha z filmu Sex v meste, predtým ako ju o túto možnosť obral jej priateľ. Ak aj vám srdce piští po kvetinovom skvoste z diamantov, unikátna kolekcia Flowers od ALO diamonds je tým pravým. Diamantové prstene z bieleho zlata v tmavom povrchovom prevedení skvele podčiarknu vaše rebelské „JA“.

Diamantový prsteň ALO Rawishing Flower, biele 14kt zlato, 293 diamantov

 

Jeden, ale poriadny!

V prípade, že vám kvetinové motívy nie sú blízke, stavte na nadčasovú klasiku. Prsteň ALO Magic Gentility s päť karátovým centrálnym diamantom, ktorý obklopuje 41 kusov bielych diamantov, zaujme hneď na prvý pohľad. Svojim jedinečným dizajnom a hodnotou by sa rozhodne mohol zapísať medzi výnimočné kúsky vašej šperkovnice.

Diamantový prsteň  ALO Magic Gentility, biele 14kt zlato

 

Viac inšpirácií z diamantového sveta nájdete na www.alo.sk

Patrí do vydania: 
September 2018