TVOJ KÚSOK HOLLYWOODU S OSLNIVOU PLEŤOU

Žiara reflektorov, prestretý koberec a na ňom rozžiarené celebrity. Na bezchybnej pleti sa vyníma každá róba, šperk či doplnok, no nie?! Jasné, pár klikov vo photoshope a je „to“, poviete si. Ale kdeže! Filmové divy presne vedia, čo pleť vylepší až k dokonalosti. Poznajú totiž ošetrenie Hollywood Peel, na výsledok ktorého nemusia čakať. A hoci nie ste sexbomba z Las Vegas, nerobte si vrásky. Každá žena si zaslúži vlastný kúsok Hollywoodu!

Zrkadlo psychickej (ne)pohody

Pleť prezradí všetko! Osobné mindráky, naštrbené vzťahy aj neutíchajúci stres. Vodičky, mastičky a iné kozmetické vecičky sú len slabou náplasťou na „dušu“. Zverte sa do rúk skúsených odborníkov. V MEDISKINe sa o vás postarajú ako o hollywoodsku hviezdu.

 

Okolie je z TEBA paf!

Neinvazívna laserová procedúra Hollywood Peel je u nás už známa! Ako uvádza protokolárne použitie, je ideálnou procedúrou pre pórovitú pleť, zjemňuje póry a zmierňuje prejavy akné v dospelosti. Postačí 5 ošetrení v mesačných intervaloch a akné je preč! Prvotné začervenanie po zákroku sa pomaly vytratí a pleť sa vráti do formy. Hollywood Peel je rovnako účinnou metódou rejuvenizácie pleti. Redukuje pigmentácie, zjednocuje farebný tón, zlepšuje textúru, hladí povrchové nerovnosti a navyše dlhodobo stimuluje produkciu kolagénu. Už po troch sedeniach dosiahnete krásne homogénny vzhľad. Po návrate do svojho prostredia budete „nová“, mladšia a oslnivá! Až z vás všetci nespustia oči!

 

Tajomstvo amerických hviezd

Za krásnym vzhľadom Jennifer Aniston, Angeliny Jolie či Kim Kardashian sa skrýva séria ošetrení Hollywood Peel. Ste zvedavé, v čom tkvie podstata expresného omladenia? Pred samotným ošetrením Hollywood Peel sa na pleť nanesie karbónová maska s aktívnym uhlíkom. Ten účinkom laserovej energie viaže odumreté bunky pokožky a v druhej fáze sa celá maska špeciálnym účinkom laseru zlupuje. Pleť ostáva dokonale čistá, póry sa stiahnu. Prínosom procedúry je prehriatie hlbších vrstiev kože, ktoré štartuje omladzovacie procesy. Výsledkom je hladká pleť, ktorá krásne žiari!

 

Pani doktorka, veľmi rada čítam Vašu poradňu a tento krát som sa rozhodla zapojiť. K štyridsiatke som si vysnívala omladenie tváre aj dekoltu. Túžim po viditeľnej zmene, no maska na tvár je pre mňa neprijateľná. Existuje iná možnosť rejuvenizácie mojej pleti?
Agnesa, 39

Milá Agnesa, úprimne sa teším z vášho záujmu o nové trendy v korektívnej medicíne. Riešenie existuje a u nás na klinike ho vieme odborne vykonať. Ide o revolúciu v omladzovaní zrelej pleti. Ak vás trápia ochabnuté kontúry tváre, stratený objem či vrásky, hravo si s nimi poradí 4D lifting Fotona. Je to neivazívne a bezbolestné laserové ošetrenie prevádzané v štyroch krokoch. Cez sliznicu ústnej dutiny dokáže prehriať tkanivo, čím odstráni poškodené kolagénové vlákna a zároveň stimuluje tvorbu novej kolagénovej siete v najhlbších vrstvách kože. Ako hovorievame, pracuje smerom zvnútra navonok, od základov až po strechu. Ošetrujeme ním aj problémové partie, akými sú oči (Magic Eyes) a starnúce pery (Magic Lips). Tešíme sa na Vašu návštevu! Objednať sa môžete už aj cez našu web stránku.

 

 

Ak sa aj vy chcete poradiť s odborníčkou v korektívnej dermatológii MUDr. Ivetou Hasovou, neváhajte ani sekundu a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/ 57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

Patrí do vydania