Ivana Gáborík - život mi to zariadi sám

Bývalá tanečníka, ambasádorka značky Reebok, účastníčka show Let´s Dance zakladateľka Kattiva a blogerka Kattiva Trends.

1. Ak by som nebola tanečníčka, bola by som:

Zaujímavá otázka. Bola by som asi tenistka alebo profesionálna fotografka.

 

2. Jedna vec, v ktorej som výnimočná:

Som perfekcionistka. Všetko musí byť urobené na 200 percent a až potom som spokojná.

 

3. Mojou životnou výzvou je:

V minulosti to bola herecká výzva, keď som sa musela postaviť na „pľac“ s hercami v seriáli V mene zákona. Do budúcnosti je to nájsť rovnováhu v rodinnom a pracovnom živote.

 

4. Najväčšiu radosť v živote mi prináša:

Jednoznačne príroda. Šťastnou ma robí obyčajná prechádzka v lese medzi stromami, teda čo najďalej od ruchu mesta.

 

5. Prvé peniaze som zarobila:

Svoje prvé peniaze som zarobila tanečným vystúpením a som hrdá, že som vedela zužitkovať to, čomu som venovala množstvo tréningov.

 

6. Moja životná cesta sa bude uberať:

Verím na to, že život mi to zariadi sám a veci sa udejú tak, ako sa majú. V každom prípade sa na to teším.

 

7. Módna značka, ktorá ma neprestáva baviť:

Je to značka Kattiva, ktorú sme vytvorili s Katkou Jakešovou. Neustále riešime nové dizajny a sledujeme trendy, aby sme ich mohli vložiť do našich produktov. Páči sa mi aj značka Gucci. Čo sa týka tenisiek, ktoré veľmi rada nosím, tak sú to Reebok. Každý rok prinesú niečo nové, či už vo farbách, alebo vo funkčnosti.

 

8. Môj cestovateľský sen je:

Moje cestovateľské sny nie sú náročné. Úplne by mi postačovalo cestovať cez víkendy po európskych hlavných mestách a spoznávať ich.

 

9. Hudba, ktorú najradšej počúvam v aute:

Závisí to predovšetkým od mojej nálady. Niekedy si vypočujem skladby, ktoré sú nostalgické, a niekedy to „vypeckujem“ za volantom so svetoznámymi dídžejmi. V podstate mám rada každý druh hudby, takže moja škála je široká.

 

10. Kozmetický výrobok, ktorý je vždy v mojej kabelke:

Moje malé tajomstvo je očný krém. Odporúčam všetkým ženám, aby sa starali o svoje očné okolie. Ja naň nezabúdam aj niekoľkokrát denne. V kabelke mi tiež nesmie chýbať lesk na pery.

 

11. Športové oblečenie a obuv, ktorá je súčasťou môjho života:

Bude prekvapením, keď poviem, že je to značka Reebok? (smiech). Nosím ju naozaj často a úprimne si ani neviem predstaviť, že by som pri športe alebo počas voľného času nosila niečo iné. Obľúbila som si ju najmä preto, lebo má dobré strihy a veci sú z príjemných nositeľných materiálov. Okrem toho má aj dizajnové kúsky z kolekcie Classic, ktoré sa mi veľmi páčia a ľahko sa dajú skombinovať tak, aby ste sa cítili jednoducho trendy.

 

12. Prvé šaty na tréning v tanečnej škole pochádzajú:

Ak máte na mysli moje prvé súťažné tanečné šaty, tak – samozrejme – si na ne spomínam. Ušila mi ich šikovná Janka Lendelová z Nitry, odkiaľ aj ja pochádzam.

 

Patrí do vydania