Jesenné trendy by Dara

Táto jeseň bude opäť pestrá, a to nielen vďaka prírode, ale aj nádielke nových trendov zo sveta krásy a módy. Zopár pre vás vybrala samotná Dara Rolins, ktorá je tvárou vybraných kozmetických výrobkov spoločnosti AVON, prezentovaných pod značkou Beauty by Dara. Inšpirujte sa s nami.

„Tohtoročná jeseň a zima vyzerá na odvážne kombinácie plné výrazných vzorov, ale tiež kvalitné minimalistické kúsky, ktoré má každá žena v šatníku, ale ktoré tú „divočinu“ šikovne doplnia. Z jarných kolekcií prechádzajú do tých jesenných hravé športové prvky, ktoré vytvárajú s elegantnými outfitmi super kontrasty, a to sa mi veľmi páči. Typickým príkladom sú nohavice s pukmi s farebnými pruhmi po stranách. Tiež už dávno neplatí, že tenisky sa hodia iba do posilňovne... Práve táto hravosť s prvkami rebélie ma jednoducho baví. A hlavne je nielen v kurze, ale zároveň vás v okamihu omladí a dodá vám energiu,“ zhodnotila módne trendy Dara.

 

Ďalej sa zameriava na svet krásy: „Čo sa týka beauty sveta, najbližší mi je trend „super rias“, ktoré sú dostatočne dlhé a výrazné, ale nepôsobia neprirodzene. Na takýto výrazný „kukuč“ sa mi osvedčilo používať špirálu, ktorá má v sebe viac efektov, predlžujúci aj zahusťujúci.“

 

Na záver priblížila svoj módny aj beauty štýl: „Môj beauty štýl úzko súvisí s tým módnym. A tiež s mojou profesiou. Na javisku som jednoznačne viac odvážna ako v civile. Pre bežný život si vystačím s drdolom, ľahkým mejkapom, balzamom na pery a špirálou. Keď idem na javisko alebo si sadnúť s babami na vínko, dám tomu presne 15 minút. Všetko zvýrazním, pridám čiernu linku, zhusťujúcu a predlžujúcu špirálu a na viečka tiene. Pery si výrazne líčim len na fotenie. A pokiaľ ide o módu, to ako sa obliekam, už za tie roky vďaka médiám všetci moc dobre vedia. Šaty a podpätky si dám len výnimočne.“

 

Dara odporúča

 

Extrémne predlžujúca a zhusťujúca špirála

S prelomovou zhusťujúcou predlžujúcou špirálou Big and Extreme získate riasy dlhé ako zo salónu. Predlžujúca kefka Lash Extender s krátkymi a dlhými štetinkami zachytí a obalí aj tie najkratšie riasy. Obsahuje špeciálne zloženie Elasto-Volumeric, ktoré je 2-krát pružnejšie ako tradičné predlžujúce zloženia, čím zhusťuje a predlžuje riasy za hranice nemožného.

 

Vôňa ako žiadna iná

Toaletný parfum Far Away Rebel od svetoznámeho parfuméra kombinuje jedinečné ingrediencie, aby zaistila úžasne dlhú trvácnosť. Dámsky toaletný parfum charakterizuje vzrušujúca kompozícia čiernych ríbezlí a jazmínu, ktorá sa rozvíja na zvodnom základe slanej čokolády a karamelu. Táto novinka je vhodná pre ženy, ktoré sa rady odlišujú, vyzdvihujú svoju originálnosť a svojskosť. Sú trúfalé a s iskrou rebélie odvážne idú za svojím cieľom.

 

Uvedené novinky a všetky ďalšie výrobky spoločnosti AVON nájdete na webe www.avon.sk.

 

Patrí do vydania: 
September 2018