Ivica Bombošová

Sympatickú kučeravú manažérku budete poznať hlavne cez jej prácu. Je to práve Ivica, ktorá má na starosti implementáciu marketingovej stratégie a zvyšovanie povedomia obľúbenej britskej značky F&F na Slovensku, od televíznych spotov až po bigboardy. Hovorí, že vizuálnemu smogu, sa snažia predísť kreatívnymi atypickými projektmi, ktoré ľudí potešia a zaujmú. Rada pracuje s ľuďmi, no v živote ju najviac inšpirujú tí, ktorí svoj čas venujú najmä pomoci iným. Sama v minulosti pracovala v neziskovej organizácii a pomoci ľuďom v núdzi sa dnes venuje ako dobrovoľníčka.

Umenie

Rada sa prechádzam medzi farebnými obrazmi v Danubiane, múzeu moderného umenia. Každá expozícia ma niečím zaujme. Zbožňujem tú kombináciu umeleckých diel v spojitosti s ticho tečúcou vodou. Každý jeden výhľad z tejto budovy v tvare lode je úplne jedinečný počas celého roka.

 

Knihy/hudba

Hudba pre mňa znamená relax. Hlavne počas víkendu si užívam sladké ničnerobenie na sedačke počúvaním skladieb. Hudbu vnímam aj pri nakupovaní alebo upratovaní. Vtedy sa veľmi uvoľním a len tak si pospevujem, prípadne si zatancujem, pokojne aj v nákupnom centre. Relax a leňošenie sa v tejto dobe príliš nenosí, ale podľa mňa je úplne úžasné sa občas zastaviť a len tak rozjímať. Inšpirujú ma aj knihy zamerané na osobný rozvoj, hlavne autori ako Dale Carnegie alebo Mark Džirasa.

 

Cestovanie

Mojou obľúbenou činnosťou je cestovanie. Vždy so zvedavosťou objavujem rôzne kúty sveta. Ale srdcovkou sa stalo Taliansko kvôli rozmanitosti. V úzkych malebných uličkách miest si vychutnávam nádych renesancie na jednej strane a na druhej strane počúvam rodinnú diskusiu z okolitých bytov. Každé talianske mesto je niečím výnimočné. Či už je to majestátny Rím alebo romantické mesto Lucca. Ale hlavnou inšpiráciou sú práve ľudia vďaka ich pozitívnemu a otvorenému prístupu. Najradšej cestujem v lete. Letné obdobie je pre mňa ako rozprávka, vtedy môžem veľa času tráviť pri vode a tak dobíjať baterky a oslobodiť sa od každodennej rutiny bežného života.

 

Rodina a priatelia

Rodina je pre mňa alfou a omegou. Som veľmi šťastná, že ju mám, pretože ma vždy vie podporiť a inšpirovať. Mojou dobrou priateľkou je staršia sestra, ktorá o mne vie úplne všetko. Pocit pohody a porozumenia nájdem v mojom manželovi, vďaka ktorému sa super dopĺňame. Celkovo musím povedať, že v tejto uponáhľanej dobe je vzácne mať pri sebe tých správnych ľudí, ktorí sa s vami radujú v dobrých časoch a pomôžu v tých ťažších.

 

Domáci miláčik

Už odmalička som túžila po psíkovi. Ale platilo pravidlo, že pes do bytu nepatrí. Moja túžba pretrvala, a tak nám minulý rok pribudol nový člen rodiny. Je úžasný v tom, že svojou radosťou a energiou nabíja všetkých okolo seba. Vďaka jeho povahe sa plánujem venovať canisterapii, a tým pomáhať zlepšiť fyzickú a psychickú kondíciu ľudí počas terapií.

Patrí do vydania