James BLUNT v Bratislave

Po ázijskej časti jeho svetového turné pokračuje v máji opäť v Európe jeden z najúspešnejších popových spevákov súčasnosti James Blunt. V rámci svetového turne THE AFTERLOVE TOUR nevynechá ani Bratislavu, kde sú už všetky miesta na sedenie vypredané! Na koncert 10. 5. 2018 v bratislavskej NTC aréne už tak ostávajú iba posledné stovky vstupeniek na státie.

James Blunt už tento rok stihol koncerty v Južnej Amerike, Austrálii aj Ázii, na bratislavský koncert príde oddýchnutý po takmer mesačnej prestávke. Organizátor Peter Ďuriš: „Vyzerá to na parádnu šou, chystáme pre neho pódium s rozmermi 18 x 12 m a obrovskú LED stenu s veľkosťou takmer 60 m2. Okrem nových skladieb z albumu THE AFTERLOVE nebudú, samozrejme, chýbať ani osvedčené megahity a slaďáčiky, vďaka ktorým ho milujú najmä ženy po celom svete a vyzerá to, že aj veľa slovenských dievčat.“

 

Bývalý dôstojník britskej armády James Blunt rodený ako James Hillier Blount aj po skúsenostiach v jednotke NATO v kosovskej Prištine odišiel v roku 2003 z armády a namieril si to priamo do Los Angeles, aby sa venoval už iba hudbe. V októbri 2004 vydal debutový album Back To Bedlam, na ktorom boli hity You‘re Beautiful a Goodbye My Lover. Jeho predaj prekročil 11 miliónov nosičov. V septembri 2007 vydal druhý album All The Lost Souls s hitmi 1973, Same Mistake či Carry You Home, v novembri 2010 tretí s názvom Some Kind Of Trouble. V októbri 2013 vyšiel jeho štvrtý album Moon Landing. Získal päť nominácií na cenu Grammy. The Afterlove je jeho piaty štúdiový album. Novinky z neho aj osvedčené hity zaznejú 10. mája naživo v bratislavskej NTC Aréne.

 

Predaj vstupeniek v sieti Ticketportal.

Patrí do vydania: 
Máj 2018