NESPRESSO – jedinečný koncept nákupu a zážitku z kávy

Známa prémiová značka a zároveň priekopník v segmente s porciovanou kávou Nespresso ponúka svoje portfólio už aj na slovenskom trhu. Milovníci kávy môžu ochutnať kávu najvyššej kvality priamo v Nespresso Boutique v obchodnom centre Eurovea a zároveň vstúpiť do exkluzívneho klubu Nespresso.

Moderný a dizajnový priestor pozýva všetkých objavovať nové rituály ochutnávania kávy či najnovšie stroje Nespresso. Kávoví špecialisti vás prevedú butikom, zoznámia vás so svetom kávy a vtiahnu vás do výnimočného príbehu Nespresso, ktorý sa začína kávovníkom a končí pôžitkom zo šálky tohto pravdepodobne najznámejšieho nápoja. A ako každý butik Nespresso na svete, aj ten bratislavský má v sebe zakomponovanú typickú lokálnu pečať symbolizujúcu našu krajinu a pýši sa nádherným čičmianskym vzorom aplikovaným priamo v interiéri. Môžete sa presvedčiť aj o ekologickom prístupe Nespresso nielen formou služby recyklácie použitých kapsúl, ale aj využitím materiálov s moderným a  udržateľným dizajnom vrátane dosiek vyrobených z použitého kávového zrna z továrne Nespresso priamo vo Švajčiarsku.

 

Káva je srdcom samotnej značky Nespresso. Kávoví špecialisti vám predstavia výnimočnosť káv Nespresso s ochutnávkou starostlivo vyberanej kávy zo stáleho sortimentu alebo z limitovanej edície. Špecialisti na kávu vám ochotne pomôžu pri ďalšom skúmaní vlastností kávy – alebo sa môžete prihlásiť na Nespresso MasterClass a pokojne ochutnať niekoľko káv, aby ste lepšie porozumeli vlastným chuťovým preferenciám a celej škále 24 káv.

 

V interiéri butiku sa môžete sami zoznámiť s tým, ako používať dizajnové kávovary, objavovať kávové doplnky a príslušenstvo. Experimentovanie s receptmi na kávu vás zaručene nadchne, keďže svoje skúsenosti s kávou môžete aplikovať aj na kávovaroch Nespresso. Od latté s perfektnou mliečnou penou až po unikátne kávové variácie. Neváhajte a naučte sa odborne pozdvihnúť svoje bežné kávové chvíle na výnimočné.

 

Nespresso vám ponúka príležitosť vychutnať si jedinečnú skúsenosť s kávou, ktorou je preslávené už aj na Slovensku. Butik Nespresso nájdete v Eurovea Galleria Shopping Center, ale rovnako pohodlne môžete nakupovať aj online na www.nespresso.com a vychutnať si šálku lahodnej a kvalitnej kávy v pohodlí domova presne tak, ako by vám ju prichystal profesionálny barista.

Patrí do vydania