Sothys Paris

Sezónna Okysličujúca tvárová kúra – Červený melón - LimetkaSezónna

Okysličujúca tvárová kúra s extraktom z vodného melóna, ktorý pôsobí ako antioxidant a hydratuje pleť a extraktu z limetky pre rozjasnenie pleti. Obnovu pleti a jas dodá ružový íl, ktorý čistí a detoxikuje. Karitové maslo pleť dostatočne regeneruje a vyživuje. Vitamínový koktail regeneruje, revitalizuje a chráni pleť pred poškodením zo slnka. Komplex multifunkčných antitoxínov zabezpečí lepšie okysličenie a pleť lepšie dýcha. Ošetrenie pleti trvá 45 minút. Nový hit sezóny pozostáva z troch výrobkov, ktoré si môžete kúpiť na domácu starostlivosť. Tónovacia emulzia s SPF 15 okamžite rozjasní pleť, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva na pleti bronzový lesk. Pílingová maska 2v1 obsahuje ružový íl, ktorý obnovuje jemnosť a žiarivosť pleti. Rozjasňujúce telové mlieko so sviežou ovocnou vôňou hydratuje a zjemňuje pokožku tela.

 


Mejkap kolekcia jar-leto 2018, limitovaná edícia

Nová mejkap kolekcia Sothys Paris je inšpirovaná záhradami „Jardins SothysTM“ , ktoré sú plné pestrofarebných kvetín. Obsahuje bronzujúci púder 2v1, kvarteto očných tieňov, matný rúž Sothys, intenzívny rúž Sothys, lak na nechty a kaligrafickú očnú linku v hnedosivom odtieni.

 


Zažiarte aj vy farbami tejto sezóny a zvýraznite svoju krásu ešte viac!



Omladnite počas spánku!

Detoxikačný obnovujúci nočný krém pôsobí v hĺbke pleti, má príjemnú vôňu a pomáha zmazať viditeľné stopy poškodenia pleti spôsobené vplyvom vonkajšieho prostredia. Nočný krém nO2ctuelleTM optimalizuje oddych pleti počas noci, aktívne pôsobí proti viditeľným prejavom denných agresií, vyhladzuje, detoxikuje a oživuje pokožku počas spánku. Protistresová nočná maska nO2ctuelleTM obsahuje koncentrovaný vitamín C, okysličujúci rastlinný extrakt zo žeruchy a aktívne účinné látky, ktoré rozjasnia a obnovia v pleti pocit pohody. Po prebudení je pokožka viditeľne naplnená a oddýchnutá. Relaxačný sprej pre pokojný spánok v limitovanej edícii s upokojujúcou vôňou prinesie pocit maximálneho uvoľnenia pre pokojný spánok. 


Patrí do vydania