Let's Glow Girl!

V novej kampani na Dior mejkap zažiarila topmodelka Bella Hadid. Inšpirujte sa jej prirodzenou krásou pleti a pier vďaka hviezdnym kozmetickým výrobkom. „Dior Lip Glow nie je iba balzam na pery, je oveľa významnejší. Je to skvelá kombinácia starostlivosti o pery a líčenia. Aplikuje sa tak jednoducho, že nepotrebujete ani zrkadlo“, hovorí Peter Philips, kreatívny riaditeľ Dior Make Up. Hydratuje a viditeľne oživuje farbu pier. Môžete si vybrať z desiatich nových odtieňov. Úplnou novinkou sú dva matné ružové odtiene Matte Glow - Matte Pink a Matte Raspberry, ktoré sa hodia ku každému tónu pleti. Novinkou sú aj Holo Glow odtiene s dúhovým efektom.

„Must have“ kozmetickou vychytávkou bude túto jar nový mejkap Diorskin Forever Undercover, ktorého základ tvorí tekutá textúra a vysoká koncentrácia pigmentov. Nový mejkap prináša maximálne krytie nedokonalostí pleti. Dodá pleti svieži vzhľad, je dostatočne matný, takže nepotrebujete aplikovať púder. Zdokonaľuje pleť v jedinom kroku. Štrnásť nových odtieňov od najsvetlejších po najtmavšie dokážu splynúť s každým tónom pleti.

 

Tipy Petra Philipsa

„Veľmi jemná textúra sa neusadzuje okamžite. Najskôr aplikujte na oblasti, ktoré si vyžadujú korekciu, potom jemne naneste mejkap na zjednotenie pleti. Ak chcete dosiahnuť absolútne jednotný tón pleti, použite štetec na mejkap. 24- hodinová krycia schopnosť mejkapu znamená, že nebudete musieť dodatočne upravovať nedokonalosti pleti.“

Patrí do vydania: 
Február 2018