Kam na Silvestra? Ešte sú tu atraktívne pobyty v Kúpeľoch Luhačovice

Je najvyšší čas rezervovať si silvestrovský pobyt v atraktívnom prostredí Kúpeľov (Lázní) Luhačovice. Zdá sa vám to skoro? Nie je. Hotel Alexandria, vlajková loď wellness pobytov, hlási vypredané kapacity, ale rovnako je na tom aj Jurkovičov dom a Vila pod Lipami. Voľné miesta má akciová spoločnosť Kúpele Luhačovice k dispozícii ešte v hoteli Palace a predvlani zrekonštruovanom kúpeľnom hoteli Morava. Silvestrovské pobyty v Kúpeľoch Luhačovice patria k najobľúbenejším a stáli klienti si ich rezervujú aj rok dopredu. V cene pobytu je aj silvestrovský galavečer v spoločenskom dome s moderátorom Alešom Cibulkom, k tancu hrajú Marathon Band Dušana Mathona, Strážnická cimbalová muzika Michala Miltáka, Show Band a Vivian Band.

MUDr. Eduard Bláha, generálny riaditeľ Kúpeľov Luhačovice, a. s., k tomu hovorí: ,,V posledných rokoch je o atraktívne termíny, na čele so Silvestrom, obrovský záujem. Klientom už nestačí len hudba a dobré jedlo, potrebujú aj výnimočné prostredie a špičkové služby. Spojenie kúpeľného pobytu so Silvestrom je vyjadrením trendu spojenia starostlivosti o zdravie a zábavy. Aj tento rok je o Luhačovice enormný záujem a ak si chcete aj vy vychutnať záver roka v ich čarokrásnom prostredí, máte jednu z posledných možností kúpiť si pobyt. Na predaj ostávajú už posledné miesta. Oslávte s nami príchod nového roka na silvestrovskom galavečeri v Spoločenskom dome vo veľkom štýle s množstvom zábavy, hudby a dobrého jedla. Silvestrovský galavečer v spoločenskom dome zahŕňa welcome drink, večeru formou bohatého rautu s neobmedzenou konzumáciou vybraných teplých, studených i sladkých lahôdok, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj. Spestrite si silvestrovský pobyt rôznymi sprievodnými a kultúrnymi akciami či výletom z ponuky cestovnej agentúry Luhanka. Silvestrovská kúpeľná kúra v Morave od 27. 12. 2017 do 2. 1. 2018 (šesť nocí) klienta vyjde v dvojlôžkovej izbe od cca 330 eur do 355 eur, v Palace od 420 eur do 446 eur.“

 

V cene je nielen silvestrovský galavečer v spoločenskom dome, ale silvestrovský balíček ďalej zahŕňa: 6-krát ubytovanie, 6-krát raňajky formou bufetu, 1-krát slávnostnú uvítaciu večeru, 3-krát večeru, 1-krát sviatočnú novoročnú večeru, kúpeľný program, 1-krát konzultáciu s lekárom, 1-krát prírodný uhličitý kúpeľ, 1-krát bublinkový kúpeľ s prísadou podľa vlastného výberu, 1-krát klasickú masáž (čiastočnú), 3-krát inhaláciu (individuálne), denne pitnú kúru liečivých minerálnych vôd.

 

Takmer vypredaný je aj pobyt Adventná relaxácia v Jurkovičovom dome. Voľný je ešte Advent v Alexandrii v termíne 26. 11. - 20. 12. 2017. Kúpele Luhačovice pripravili aj rôzne akciové balíčky relaxačných, regeneračných, liečebných a wellness pobytov na jesenné obdobie. Patrí k nim Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria.

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Liečia sa tu ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto na strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov. Ďalšie informácie sú na webových stránkach www.HotelAlexandria.cz a www.LazneLuhacovice.cz.

Patrí do vydania: 
November 2017