Pripravte sa do spoločnosti a očarte všetkých prítomných

Aj keď plesová sezóna je ešte ďaleko, blížia sa vianočné sviatky, kedy sa nahodíme do toho najkrajšieho, čo v skrini máme a pôjdeme na návštevy k svojim príbuzným. Keď chce žena vyzerať naozaj očarujúco, častokrát nevie ako sa nalíčiť, čo si obliecť a ako jednotlivé veci kombinovať. Ak ste sa medzi takýmito ženami našli a chcete očariť všetkých prítomných, vezmite si naše rady k srdcu.

Dlhé šaty predĺžia postavu a zakryjú nedostatky

Ak vás trápia kilogramy navyše, respektíve ste nižšej postavy a rady by ste svoju postavu opticky predĺžili, rozhodne si zo šatníka vyberajte dlhé šaty. Odporúčame skôr jednofarebné s minimom vzorov. Zvýraznia vašu krásu a opticky vás predĺžia. Bude z vás krásna elegantná dáma a to aj vtedy, ak bežne preferujete skôr športový štýl.

 

Výber vhodnej obuvi

K dlhým šatám vám odporúčame jednoznačne obúvať dámsku obuv na vysokom podpätku. Opäť skôr jednofarebnú – odporúčame béžovú, čiernu alebo obyčajnú bielu. V jednoduchosti je krása a na to myslite aj pri vyberaní obuvi do spoločnosti. Obuv musí byť pohodlná, mäkká a zároveň vám nesmie deformovať chodidlá a spôsobovať otlaky.

 

Krásne hladké nohy a jednoduchý make-up

Predtým, ako pôjdete do spoločnosti, navštívte kliniku, kde vás objednajú na laserovú epiláciu v čo najskoršom možnom termíne. Ak chcete mať s depilovaním na nejaký čas pokoj, práve laserová epilácia vám tento problém pomôže vyriešiť. Čo sa týka make-upu, použite očnú linku, špirálu, jemný make-up, púder, púder na líčka, výrazný rúž. Neodporúčame vám výrazné očné tiene, a najmä, ak sa plánujete líčiť sama.

 

Pripravte sa do spoločnosti a očarte všetkých prítomným. Naše rady vám pomôžu očariť čo najväčší dav ľudí. Čo tak byť hviezdou večera?

Patrí do vydania