Lacné omladenie? Pozor na výsledok

Diktát „selfie“ doby určuje jasné pravidlá. Odfoť sa! Kdekoľvek si! A poriadne zblízka! Ešte hashtag (#) na označenie a je to! No ak sa pristihnete, že pri pohľade na vlastnú „selfie“ krútite hlavou a hľadáte samu seba, je čas na omladenie. Ale bacha! Nenechajte sa zlákať lacnými náhradami skutočne účinného ošetrenia. Naučíme vás, ako rozoznať odborníka od podvodníka!

Ulthera, len jedna jediná

Pribúdajúce roky sa chtiac-nechtiac vrývajú do našej tváre. Siahame po krémoch s koenzýmom Q10, no ich zaručený efekt nebadáme. „Čo teraz?“ pýtame sa samej seba. Namieste je rada odborníčky, ktorá dokáže zastaviť čas alebo ešte lepšie! S pomocou overeného ošetrenia nás v čase vráti. A to bez skalpela či iného radikálneho riešenia! Dermatovenerologička a odborníčka na krásu MUDr. Iveta Hasová nás vtiahla do sveta Ultherapie, jediného schváleného neinvazívneho liftingu. Pretože dnes už existujú lacnejšie náhrady typu HIFU procedúr, ktoré sa za Ultheru len vydávajú!

 

Ošetrí aj vyšetrí

Originálna, overená omladzujúca metóda. Taká je Ulthera! Ide o jedinečné ošetrenie založené na fokusovanom ultrazvuku, ktorý pracuje na viacerých úrovniach a preniká do hĺbky, kde doteraz smel len skalpel. Spevňuje nielen kožu, ale hlavne podkožie. Kým ostatné technológie dnešnej doby, napr. rádiofrekvenčné techniky či Thermage, zvyšujú len obsah kolagénu v koži, Ulthera pracuje v presne stanovenej hĺbke nielen v koži, ale aj pod kožou pod úplnou vizuálnou kontrolou. Jej prednosťou je presné zobrazovanie jednotlivých vrstiev kože a podkožia počas celého zákroku, čo je pre výsledný efekt nesmierne dôležité. Ulthera dokáže vyšetriť a ošetriť zároveň! Lacnejšie a menej účinné procedúry HIFU zobrazenie nezahŕňajú. Paradoxom teda je, že ich poskytovatelia „predávajú“ ako rovnako kvalitné, ba priam nadstavbové ošetrenia Ulthery. No uvážte sami, dali by ste sa operovať slepému lekárovi?

 

O krok vpred

Ulthera je na európskom trhu už celých 5 rokov, počas ktorých sa nesmierne vycibrili protokoly ošetrenia. „Nejde o žiadnu novinku, našim pacientom ponúkame overené postupy. Po kvalitnom zaškolení už dokáže ruka odborníka vykonať zákrok bezbolestnejšie než kedysi. Vďaka neustálemu vývoju sa zlepšili aj dosahované výsledky, rozšírilo sa indikačné spektrum. Na finálnom výsledku sa podieľa nielen originálny prístroj, ale i pravidelne sa vzdelávajúci lekár,“ potvrdzuje MUDr. Iveta Hasová, ktorá je priekopníčkou Ulthery na Slovensku. Pozor si však treba dávať pri výbere odborníka a tiež sa uistiť, že predstavená Ulthera je tá pravá! Nápoveďou vám bude cena. Ak je prinízka, vedzte, že veľa muziky za málo peňazí nedostanete! Dĺžka Ultherapie sa pohybuje v rozmedzí 30 až 70 minút v závislosti od ošetrovanej oblasti.

 

PORADŇA KOREKTÍVNEJ DERMATOLOLÓGIE
očami odborníčky MUDr. Ivety Hasovej

Som mamička po 2 pôrodoch. Na pamiatku mi, žiaľ, zostala povädnutá koža na bruchu. Je možné Ulthera terapiou odstrániť tento estetický problém, ktorý ma veľmi zaťažuje? Koľko dané ošetrenie stojí? Je výsledok viditeľný ihneď? Ľudka, 34

 

Milá Ľudka,
samozrejme, Ultherapiu môžeme aplikovať aj vo vašom prípade. Menovite, medzi indikačné partie Ulthery patrí okrem tváre (spevnenie kontúr a lifting obočia), oblasť dekoltu, tiež lifting prsníkov, ramien, kolien, stehien, ďalej korekcia povädnutej kože po pôrodoch či úbytku hmotnosti, ale najnovšie aj spevnenie vonkajšieho genitálu. Aktuálne sa pracuje na protokoloch ošetrenia zápalovej formy akné a čoskoro bude Ulthera využívaná na redukciu potenia v podpazuší. Výsledok sa na základe stimulačných procesov dostaví v priebehu niekoľkých týždňov, pričom konečný efekt si budete užívať až 5 rokov. Stačí, ak si procedúru raz za rok až dva u nás na klinike zopakujete. Cenu vám vieme povedať po presnom zanalyzovaní ošetrovanej oblasti, no mala by sa pohybovať od 500 eur podľa veľkosti ošetrovanej plochy. Tešíme sa na vašu návštevu!

 

Ak sa aj vy tajne túžite po intímnom komforte alebo máte nezodpovedané otázky, neváhajte ani sekundu a kontaktujte MEDISKIN na tel. čísle: 02/57 78 67 78 alebo e-mailom: mediskin@mediskin.sk.

 

 

Patrí do vydania