Interbeauty s farebnými kozmetickými novinkami a atraktívnym sprievodným programom

Bratislavská Incheba sa opäť stala dejiskom prezentácie všetkého, čo súvisí s krásou a zdravým životným štýlom. Jesenná edícia veľtrhu Interbeauty sa uskutočňuje 5. až 7. októbra od 10:00 do 18:00 a pod jednu strechu sústreďuje odborníkov, desiatky kozmetických značiek a stovky produktov pre krásnu pleť, telo, vlasy i nechty. 33. medzinárodný kozmetický veľtrh sľubuje bohatú ponuku výrobkov, prístrojov a služieb pre starostlivosť, revolučné kozmetické novinky, trendy v líčení a úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu i pestrý sprievodný program obohatený o vystúpenia známych vizážistov a medzinárodné súťaže v make-upe a nechtovom dizajne. Pre rozšírenie obzorov sa spoločne s Interbeauty uskutočňujú aj veľtrhy ezoteriky a zdravého životného štýlu Esoterika a Biostyl. Na ploche 8 000 m2 sa predstavuje 200 vystavovateľov zo 6 krajín (Slovensko, Česko, Kórea, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko).

Paletu dekoratívnej kozmetiky ponúka známy internetový obchod Krasotika.sk                               s populárnymi značkami ako Morphe Brushes, NABLA, L.A.Girl, Hakuro a mnoho ďalších. V ich ponuke sa nachádza rozmanitý výber kvalitných produktov na tvár, oči aj pery, pigmentované očné tiene, matné i lesklé rúže a kontúrovacie sady. Žiarivé farby a make-up prináša aj značka NYX PROFESSIONAL MAKEUP, a po úspešnej minuloročnej slovenskej premiére, práve na veľtrhu Interbeauty, sa opäť predstavuje dekoratívna kozmetika s prírodným zložením a vysokým obsahom minerálov, olejov, voskov a vitamínov Paese Cosmetics.

 

Tajomstvo dokonalej pleti ázijských žien na veľtrh prinášajú juhokórejské značky Missha, Apieu, MCCTouch In Soul. Nezaostáva ani starostlivosť o nechty, jednou z noviniek sú gél laky NeoNail Thermo Color, ktoré menia odtieň v závislosti od aktuálnej teploty. Možnosť urobiť si vlastné SPA rituály v pohodlí domova za pomoci soľného alebo cukrového peelingu, či extra čiernu zubnú pastu na bielenie zubov odprezentuje VH Cosmetics.

 

Pestré farby jesene najlepšie doplnia vône orientu s exkluzívnymi parfumami z Dubaja Teeb Al Ghawali. Odvážnejšie dámy a slečny si určite získa systém farieb J Beverly Hills, ktoré svetlým vlasom dodajú odtiene ružovej, fialovej, zelenej, oranžovej, červenej, žltej, modrej alebo tyrkysovej. Väčší priestor dostane tento rok rozmaznávanie nôh. Časť veľtrhu bude zameraná na kozmetiku ošetrujúcu chodidlá, pripravený je dokonca odborný program venovaný podológii (Odborný podologický deň).

 

Nechýba ani portfólio prírodnej kozmetiky, tento rok ho zastúpia Original ATOK, Havlíková prírodní apotéka, i novinka na veľtrhu 2sis Cosmetics, ktorí predstavia napríklad šumivku do kúpeľa či sprchové želé; ich ručne vyrábaná kozmetika je vhodná aj pre vegánov a vegetariánov. Kto si chce vyrobiť vlastnú kozmetiku, pripravená je prednáška (DIY kozmetika), ako si doma pripraviť kozmetické produkty z toho, čo máme v kuchyni.

 

Okrem bohatej ponuky kozmetických produktov veľtrh dopĺňajú sprievodné podujatia a súťaže. Aktuálne trendy v líčení odprezentujú známe slovenské vizážistky. Lucia Sládečková predvedie líčenie na tému „žena VAMP“ a Zuzana Šutjaková ukáže, ako sa líči v štýle americkej hviezdy Kim Kardashian. Zručnosti šikovných vizážistov preveria Majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe, s postupom na Medzinárodné majstrovstvá v make-upe v Düsseldorfe (minuloročná víťazka Veronika Porubská sa s rozdielom jedného bodu umiestnila v Düsseldorfe na druhom mieste) a XI. ročník súťaže Vizáž roka s témou „Picasso a iní umelci“. Súčasťou programu bude aj prehliadka módnej kolekcie návrhárky Daniely Ábelovskej. Špecialisti na manikúru sa stretnú na Medzinárodnom nail festivale „Zlaté ruky Slovenskej republiky“ v disciplíne „Moda Italiana“ a na Majstrovstvách Slovenskej republiky v manikúre prírodných nechtov.

 

Interbeauty tradične sprevádzajú obľúbené veľtrhy Esoterika a Biostyl, ktoré sa venujú zdravej strave, duchovnému rozvoju, rôznym alternatívnym spôsobom liečby, či energetickým tokom. Na návštevníkov čaká ponuka zdravých potravín a surovín, výživové doplnky, čaje, prírodná kozmetika alebo eko drogéria. Vyskúšať môžete aj kórejský ženšen, ktorý sa už tisícročia v Ázii používa na dosiahnutie dlhovekosti a skvelej psychickej i fyzickej kondície, či Caféziu – kávu s kofeínom bez vedľajších účinkov s prímesou bylín, ktoré pomáhajú k úľave od bolestí kĺbov, zlepšujú trávenie, koncentráciu a prispievajú k podpore imunitného systému. Okrem stoviek produktov v biokvalite sa návštevníci môžu tešiť na atraktívny sprievodný program plný prednášok odborníkov na medicínu, psychológiu a osobný rozvoj.   

 

Veľtrhy Interbeauty, Esoterika a Biostyl sú otvorené od 5. do 7. októbra od 10:00 do 18:00. Cena vstupného je 6 eur; zľavnené vstupné (študenti, dôchodcovia) je vo výške 4 eurá. Ďalšie informácie a kompletné sprievodné programy sú dostupné na www.incheba.sk. 

Patrí do vydania