Spravte si aj vy „pyžamový večer“

Možno ste ani vy neboli nadšené, keď sa astronomické leto skončilo a začala sa astronomická jeseň. Listy začínajú opadávať, farbiť sa, dni sa skracujú a my po príchode z práce smerujeme rovno na gauč k televízoru. Ak chcete byť akčné a nechcete za toto obdobie pribrať a úplne zlenivieť, začnite chodiť do fitka alebo začnite behávať. Sem-tam si ale môžete spraviť „pyžamový večer“, ktorý strávite v spoločnosti partnera a svojich detí.

Pohár vínka nezaškodí

Samozrejme nie pravidelne, ale občas. Keď si s parterom otvoríte fľašku kvalitného Rizlingu Rýnskeho alebo iné kvalitné vínko, vôbec nezhrešíte. V menších množstvách je víno pre organizmus prospešné, tak prečo si ho raz za čas nedopriať? Keď si k tomu nachystáte luxusnú čokoládu, jahody, alebo niečo slané, večer môže začať.

 

Pohodlné oblečenie

Ak chcete stráviť večer pri knihe, pohári vína, pri dobrej hudbe, nemusíte si obliekať pyžamo, aj keď práve ono sa môže zdať najpohodlnejšie. Večer môžete stráviť oblečené v na dotyk príjemnej nočnej košieľke, v teplých papučkách a nič vás nemôže rozhodiť. Voľte skôr voľnejšie domáce oblečenie a keď tak, podprsenku radšej nechajte v bielizníku. Teda ak zrovna neočakávate návštevu.

 

Detičkám spravte program

Ak si vy s partnerom budete vychutnávať svoju prítomnosť, nezabúdajte na svojich potomkov. Starší si nájdu program sami – zahrajú sa s hračkami, po dome si budú púšťať hračky na diaľkové ovládanie, budú stavať detské puzzle a pod. Menších si pritúľte k sebe. Práve jeseň a zima sú ročnými obdobiami, kedy viac času budeme tráviť vo vnútri v tepľúčku. Spravte deťom program, ale najlepšie, keď si ho vytvoríte spolu. Takou vankúšovou vojnou určite nič nepokazíte, ba práve naopak, zabavíte deti.

 

Každému z vás dobre padne raz za čas si spraviť „pyžamový večer“, kedy jediné, čo budete musieť urobiť, je nič.

Patrí do vydania