Nenechajte sa zaskočiť jesenným počasím a užívajte si jeseň naozaj štýlovo

Aj keď mnohé z vás ešte s láskou spomínajú na krásnu dovolenku strávenú pri mori a na horách, jeseň sa pomaly, ale isto prediera aj do našich končín. Či chceme, alebo nie, budeme si musieť zvyknúť na kratšie dni, chladnejšie rána a výmenu letného šatníka za ten jesenný. Ak máte rady krásnu slnečnú jeseň a vždy, keď sa počasie pokazí a dni budete tráviť len v interiéri, spomeňte si na to, že jeseň je naozaj čarokrásne ročné obdobie charakteristické farebnosťou.

Teplejšia obuv

Vo vašom botníku už nebudú mať hlavné slovo sandále, ale kožušinové dámske čižmy. Tie vás zahrejú v chladnejších dňoch a poskytnú vám pohodlie, ktoré si nebudete vedieť vynachváliť. Dámske čižmy však nezabúdajte ladiť k aktuálnemu outfitu. Na začiatku jesene zúžitkujete skôr nižšie dámske čižmy, na konci už vysoké. Noha musí byť v teple.

 

Aj vlasy si zaslúžia pozornosť

Chladné počasie, vietor a dážď škodia najmä našim vlasom. Dávajte si záležať pri výbere vlasovej kozmetiky a vlasy si chráňte kvalitným klobúkom/ čiapkou. Okrem toho používajte čistý argánový olej na vlasy. Dodá vašim vlasom lesk a zabráni štiepeniu končekov. Čo viete, možno ho dostanete na narodeniny/ meniny od svojho milovaného v darčekovom koši. V darčekovom koši určenom pre ženu by rozhodne nemal chýbať, čo myslíte?

 

Prechádzky v prírode

V tomto období vás môžu prekvapiť bolesti hlavy, môžu sa objaviť prvé príznaky neuropatických bolestí, ale ak sa začnete viac starať o svoje telo, budete sa teplejšie obliekať, jesenné počasie vás vôbec, ale vôbec nebude môcť zaskočiť. V tomto ročnom období si môžete pokojne vychutnávať prechádzky v prírode. Príroda je v tomto období naozaj čarovná a preto je vašou povinnosťou naordinovať si v pravidelných intervaloch prechádzky na čerstvom vzduchu. Budete sa cítiť šťastnejšie, pokojnejšie a ani ten najväčší problém vás nebude môcť rozhodiť.

Patrí do vydania