Aj takýmito aktivitami si dokážete spríjemniť materskú dovolenku

Materská dovolenka je najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Nemusí chodiť do práce a všetok svoj čas venuje starostlivosti o bábätko a domácnosť. Niektoré ženy sa na toto obdobie tešia. Niektoré majú obavy najmä z toho, že ich život sa razom obráti naruby a všetky svoje záľuby tak budú musieť odložiť bokom.

Mnohé ženy žijú v omyle, že s nástupom na materskú sa ich spoločenský život úplne stratí. Prečo by sa ale mal? Určite si nebudete môcť dovoliť ísť na diskotéku, koncert. Skôr sa vám podarí ísť na kávu s kamarátkami do miestnej kaviarne, ktoré majú k dispozícii detské ihrisko, poprípade detský kútik. Toto je prvá aktivita, ktorej sa môžete venovať na materskej, a to kávičkovanie s priateľkami. Aké sú ďalšie?

 

Prechádzky v prírode

Klasické prechádzky s kočíkom v blízkosti vášho bydliska určite absolvujete. Občas si však môžete robiť prechádzky aj do prírody s partnerom/ kamarátkami, ktoré vezmú svoje detičky so sebou. Cez letné mesiace si môžete spraviť piknik, cez zimné sa môžu vaše ratolesti do sýtosti vyšantiť na snehu. Cez leto im vezmite bezpečné elektrické štvorkolky, cez zimu sánky, lopáre alebo boby. Menší drobci si zase užijú čerstvý vzduch zabalení v perinke.

 

Detské ihriská

Ďalším miestom, kde môžete tráviť čas, sú detské ihriská, poprípade detské centrá, kde sa sústreďuje viac mamičiek. Budete mať možnosť zoznámiť sa s nejakou, podeliť sa s ňou o starosti, ale aj radosti, ale hlavne, spríjemnite si deň. Pri „klábosení“ ale majte vášho drobca stále na dohľad, aby sa nestalo, že príde s odretými kolenami a povie vám, že zakoplo na terasovej dlažbe, ktorá sa nachádza len kúsok od vás.

Patrí do vydania