Miss Slovensko 2017 v znamení krásnych dám a ligotavých klenotov

Sobotňajšie finále Miss Slovensko 2017 sa nieslo v duchu kreatívnych módnych prehliadok, elegancie a tradícií. Večer venovaný ženskej kráse priniesol plejádu zaujímavých outfitov i žiarivých šperkov. Nádherné dámy slovenského šoubiznisu podporili svoje róby ligotavými kúskami z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds, vďaka čomu zvýraznili svoj prirodzený pôvab.

Jedna z najkrajších Sloveniek, niekdajšia Miss, dnes riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková zažiarila v plnej kráse. Karmínovo červenú róbu s nápaditou mašľou na chrbte ozdobila exkluzívnymi klenotmi od ALO diamonds v hodnote viac ako 30 000 euro. „Teším sa, že som mohla mať na finále Miss Slovensko opäť krásne šperky od ALO diamonds, ktoré sú pre mňa už neodmysliteľnou súčastou tohto galavečera,“ povedala nádherná Karolína, ktorej celkový styling pripomínal Juliu Roberts v ikonickej scéne z opery vo filme Pretty Woman.

 

Prsteň ALO diamonds, biele 18kt zlato, 72 diamantov, cena 5650 eur
Náhrdelník ALO diamonds, biele18kt zlato, 377 diamantov, 18 965 eur
Náušnice ALO diamonds, biele 18kt zlato, 305 diamantov, 6167 eur


 

Tenistka Dominika Cibulková sa počas finálového večera dokonale zhostila úlohy porotkyne. Spolu s jej dvorným stylistom Andrejom Kusalíkom zvolili tylovú róbu rafinovaného strihu v jemnej púdrovej farbe. „Romantický model šiat získal nový rozmer vďaka čiernemu opasku a punkovej kabelke. Outfit sme dotvorili šperkami z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds,” objasnil Andrej Kusalík. Trendy tenistku zdobili náušnice z ružového zlata v tvare kvapiek posiatych čírymi a farebnými diamantami spolu s dvomi výraznými kokteilovými prsteňmi z rovnakej línie. Na Dominikinej ruke nechýbali ani jej dva talizmany v podobe zásnubného prsteňa a obrúčky, rovnako z ateliéru ALO diamonds.

 

 

Náušnice ALO diamonds, ružové 18kt zlato, 26 čírych a 54 farebných diamantov, 14 580 eur
Prsteň ALO diamonds, ružové 18kt zlato, 20 čírych a farebných 52 farebných diamantov, cena 6215 eur
Prsteň ALO diamonds, ružové 18kt zlato, 15 čírych a 40 diamantov, cena 4012 eur
Zásnubný prsteň ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 88 diamantov, cena 40 000 eur, ALO diamonds
Obrúčka ALO diamonds, biele 18 kt zlato, 18 diamantov, cena 10 000 eur, ALO diamonds

 

Bývalá Miss Slovensko z roku 2006, Barbora Franeková obohatila rafinované čierne šaty s minimalistickým korzetovým detailom v drieku o trendy náušnice a prsteň od ALO diamonds. „O outfit sa mi postaral môj dobrý kamarát Michael Kováčik, slovenský dizajnér žijúci v Prahe. Oceňujem jeho cit pre minimalizmus, no pritom dôraz na ženskosť, ktorá korešponduje s výraznými šperkami od ALO diamonds. Biele zlato s diamantmi dodalo outfitu dávku elegancie a noblesy,“ povedala Barbora.

 

Prsteň ALO diamonds, biele 18kt zlato, 124 diamantov, 9181 eur
Náušnice ALO diamonds, biele 18kt zlato, 264 diamantov, cena 13 383 eur

 

Patrí do vydania