Ako si spríjemniť zimný večer vo dvojici?

Tým, že počas zimy nesvieti slnko až tak ako počas letných mesiacov, si uvedomujeme, že bývame častejšie náladovejší. Vitamín D zo slnka nám dodáva energiu a ak nechodievame navon na slnko, nemôžeme očakávať, že budeme pozitívne naladení. S partnerom ste to určite už pocítili. Boli sviatky – obdobie, kedy ste väčšinu času strávili pri televízore, pri rozprávkach a čas na prechádzky vám už jednoducho neostával. Veď aby nie, táto zima je poriadne tuhá, o čom sa presvedčili nielen Kysučania, Oraváci, ale aj obyvatelia oblasti Podunajskej nížiny, kde tento rok namerali rekordne nízke teploty. Ak s partnerom zažívate stereotyp a chcete si spríjemniť chladné zimné večery, čítajte ďalej.

Horúce objatia

Život každého z nás je uponáhľaný. O to viac oceníme, keď sa večer s partnerom stretneme v posteli a pritúlime sa k sebe. Užívajte si každý večer v prítomnosti svojho partnera. Namiesto toho, aby ste išli chatovať so svojimi priateľmi na sociálne siete, využite voľnú chvíľu a prejavujte si s partnerom nežnosti. Bohužiaľ práve nežnosti sa vo vzťahu dvoch ľudí vytrácajú. Nie je nutné, aby ste boli oblečené do zvodných nočných košieľok. Dôležité je, aby ste sa venovali sami sebe a nenechali sa rozptylovať rušivými momentami. Objímajte sa, prejavujte si nežnosti. Je to dôležité, ak nechcete zažiť stereotyp.

 

Tradície

Zimné večery sú charakteristické tým, že začínajú pomerne skoro a trvajú veľmi dlho. Využite tento čas na to a spravte si harmonogram na voľné chvíle. Ak milujete sci-fi filmy, každý večer si pozrite jeden. Ešte predtým si však pripravte relaxačný príjemný kúpeľ v spoločnosti levanduľového mydla, ktoré napomáha telu zbaviť sa záťaže. Spoločný kúpeľ oceníte nielen vy, ale aj váš partner.

 

Posilňovňa

Okrem spoločného kúpeľa vyskúšajte teraz po novom roku ísť aj do posilňovne. Poprípade ak máte doma činky, posilňovacie lavice alebo iné fitness nástroje, využite večerný čas na to, aby ste popracovali na svojej postave. Tým, že začnete už teraz v januári, cez leto budete mať pokoj. Budete si môcť vychutnávať oddych na pláži. Žiadne kilogramy naviac a ani malý penis vášho partnera vás nerozhádže.

Patrí do vydania