Aké darčeky by si prial každý muž pod vianočný stromček?

Blížiaci sa čas Vianoc nás už pomaly, ale isto núti premýšľať nad tým, aký darček kúpime svojej polovičke. Je ešte čas, o tom niet pochýb. Kto ale chce pre svoju polovičku kúpiť naozaj dobrý darček, musí premýšľať ako svoja polovička. Postačí, ak so svojou polovičkou pôjdete do nákupného centra a uvidíte, čo ju zaujme. Poprípade sa jej spýtate, o čo má záujem a čo potrebuje. Načo si zbytočne lámať hlavu, keď sa to dá pomerne jednoducho vyriešiť?

Ženám najčastejšie ulahodia darčeky v podobe šperku, spodného prádla alebo nového zariadenia do domácnosti – trebárs nové a hlavne krajšie sedacie súpravy, nový riad a iné. A muži? Čo by si prial každý muž pod vianočný stromček?

 

Spodné prádlo – klasika a vždy potrebná súčasť mužského šatníka

Bez spodného prádla nedokážu fungovať nielen ženy, ale aj muži. Ak naozaj váš muž nepotrebuje nič špeciálneho, môžete mu kúpiť starú overenú klasiku – spodné prádlo. Boxerky alebo trenky určite využije. Vedeli ste, že väčšina mužov si pod vianočný stromček praje aj spodné prádlo? Čudovali by ste sa, ale je to tak.

 

Oblečenie, ktoré vynosí

Keď viete, že váš muž nenosí elegantné košele a skôr obľubuje športovejšie oblečenie – mikiny, pánske tričká s krátkym rukávom, s dlhým rukávom a maximálne polokošele, kúpte mu takýto typ oblečenia. Nemusíte sa báť, že obchody takýto tovar neponúkajú. Okrem zimných búnd nie je núdza ani o oblečenie, ktoré skôr vynosíte počas iných ročných období ako cez zimu.

 

Zážitok

No a na záver dávame do pozornosti, že muži okrem spodného prádla a oblečenia, ktoré počas celého roka môžu nosiť, potrebujú aj zážitky. Či už s kamarátmi, alebo s vami – ako s partnerkou by určite radi zavítali na nepoznané miesta. Môže to byť buď dovolenka v exotickej krajine, alebo aj pobyt vo Vysokých Tatrách. Podotýkame, že každý muž je iný. Vy ako ich partnerky musíte vedieť, čo vášho muža zaujme. Darčekový kôš určený priamo pre mužov ho určite prekvapí. Verte ale, že zážitok je asi ten najlepší darček pod stromček. Darčekový kôš sa hodí skôr na narodeniny, prípadne meniny.

Patrí do vydania