Nasledujte svoje srdce so šperkami ALOve

Túžite po ligotavom kúsku s nadčasovým, dômyselným spracovaním? Vaše túžby bezpochyby naplnia šperky z dielne ALOve, ktoré v sebe snúbia štýl aj aktuálne trendy. Klenotnícka spoločnosť ALO diamonds prišla na slovenský a český trh s novou značkou ALOve minulý rok. Ich cieľom bolo osloviť širšiu skupinu obyvateľov a ponúknuť im kvalitu a jemnejší dizajn za primerané ceny, keďže značka ponúka prevažne šperky do 1 100 eur. Vyberať si môžete z pestrej škály skvostných kúskov s diamantmi, perlami či drahokamami.

 

V aktuálnej línii si na svoje prídu milovníčky tenkých náhrdelníkov, prsteňov či náramkov, ktoré sú priam stvorené na vrstvenie. Časť kolekcie je inšpirovaná orientom. Jej ornamentálne prevedenie s dômyselne umiestnenými diamantmi dokonale podčiarkne krásu svojej nositeľky.

 

Z ponuky detských náušníc v bielom a žltom zlate osadených diamantmi alebo farebnými drahokamami si vyberie každá mala princezná.

 

Ku značke ALOve neodmysliteľne patria zásnubné prstene všetkých možných tvarov osadené žiarivými diamantami a novinkou tejto jari sú trendové obrúčky.

 

Nevtieravá klasika, výrazný prvok či dokonalá jemnosť? Určite si aj vy mnohokrát lámete hlavu nad tým, akým šperkom zvýrazniť svoj outfit. Správne zvolené doplnky oživia celý váš vzhľad. Spoznajte preto niekoľko horúcich trendov, s ktorými určite nič nepokazíte!

 

Prsteň ALOve, biele 18kt zlato, 3 diamanty, cena 309 euro, ALOve

Prsteň ALOve, čierne 18kt zlato, 8 diamantov, cena 180 euro, ALOve

 

Vrstvenie

Pravidlo, že na jednej ruke má byť maximálne jeden prsteň už dávno neplatí. Do popredia sa čoraz viac dostávajú FASHION prstene s bielymi a čiernymi diamantmi. Aktuálny je aj mix viacerých náramkov či náhrdelníkov. Postupne sa vytráca aj mýtus, že kovy sa nemajú medzi sebou miešať. Žlté zlato s ružovým a bielym bude pri správnej kombinácii vyzerať luxusne a uvoľnene zároveň.

 

Prsteň ALOve, ružové 18kt zlato, 5 diamantov, cena 519 euro, ALOve

Prsteň ALOve, žlté 18kt zlato, 5 diamantov, cena 527 euro, ALOve

Prsteň ALOve, biele18kt zlato, 5 diamantov, cena 527 euro, ALOve

Prsteň ALOve, čierne 18kt zlato, 5 diamantov, cena 539 euro, ALOve

 

Orient

Orient je toto leto opäť in a šperky ako z rozprávky dokonalo doplnia romantické ale aj boho outfity. Zmyselné ornamenty zdobia náušnice i prstene novej kolekcie ALOve inšpirovanej orientom. V bielom, žltom, čiernom a ružovom zlate sú dômyselne vsadené diamanty.

 

Zásnubné prstene

Jedným z najvyhľadávanejších šperkov v ALOve sú práve zásnubné prstene. Bielemu zlatu začína konkurovať netradičné ružové, no budúci ženísi zostávajú pri klasike, čo sa týka prevedenia. Najčastejšie volia jeden väčší diamant s microsetingom, keď je v okolí centrálneho kameňa zasadených ešte niekoľko menších.

 

Obrúčky

Presne 46 unikátnych párov obrúčok vytvorili dizajnéri značky a že si je z čoho vyberať jednoznačne potvrdzujú rôzne prevedenia. Na výber sú jednoduché, hladké s jedným alebo viacerými diamantmi zo žltého, bieleho i ružové zlata. Klasické lesklé a matné prstene pre manželov striedajú nové techniky v podobe ľadovania, keď obrúčky pôsobia akoby mali námrazu či kladivkovanie. Pridanou hodnotou je možnosť gravírovania mien či dátumov.

 

Patrí do vydania