Očistenie organizmu

Každý jeden organizmus potrebuje raz za čas očistu. Počas celého roka by sme sa mali udržiavať v kondícii, jesť len zdravé veci a hýbať sa. Myslíte si, že očistenie organizmu zakladá na tomto? Určite áno. Čoho by ste sa mali držať?

 

Obmedzte cukor

Takmer každý druhý človek si nevie predstaviť život bez rafinovaného cukru, pritom existuje množstvo náhrad. Trebárs stevia je vynikajúca a je podstatne zdravšia ako rafinovaný cukor. Prinajlepšom sa ho snažte obmedziť na minimum. Vyhnite sa presladeným minerálkam a radšej si zalejte zdravý bylinkový čaj.

 

Viac sa hýbte

Myslíte si, že keď budete ležať v spálni celý deň, budete zdravší? Určite nie. Každý človek by mal spať minimálne 6 hodín, o tom niet pochýb, ale je dobré ničnerobenie počas celého dňa? Organizmus potrebuje pravidelný pohyb. Je jedno, či je vonku neznesiteľné teplo alebo treskúca zima. Snažte sa v každom počasí vybehnúť na hodinku – dve von a uvidíte, že vášmu organizmu to prospeje. Viete, že čerstvý vzduch pôsobí na váš organizmus blahodárne?

 

Jedzte viac čerstvej zeleniny a ovocia

Prichádzajúce leto nám prináša viac možností. Dozrievajúce ovocie a zelenina by nemali chýbať vo vašom jedálničku. Pravda, ak chcete pre svoj organizmus niečo spraviť. Zelenina a ovocie prinášajú organizmu veľký prísun vitamínov a napomáhajú mu udržiavať sa v dobrej kondícii. Ak nechcete stráviť pár dní pod perinou, radšej si preventívne doprajte chutnú zeleninku a ovocie. Svojej pokožke pomôžete práve kvalitnou levanduľovou kozmetikou, ktorá pôsobí upokojujúco a je tolerantná voči jemnej pokožke.

 

Buďte pozitívne naladení a vyhýbajte sa stresu

„Čo nestihnete dnes, stihnete zajtra.“ Práve tohto by ste sa mali držať zubami nechtami. V prípade, že si zvolíte iný životný štýl, hrozia vám zdravotné problémy. Snažte sa myslieť pozitívne a vyhýbajte sa stresovým situáciám. Skrášľujte nielen svoju pleť, ale aj svoje zuby. Najlepšou pomôckou na zuby sú zdravé bieliace pásiky, ktoré vám dokážu zo zažltnutých nepríťažlivých zubov spraviť tie najbelšie.

 

Svoj zdravotný stav môžete zlepšiť. Ak si zvolíte správne stravovanie a začnete sa viac hýbať, uvidíte, že vaše zdravie neohrozí žiadna choroba.

Patrí do vydania