Výborné riešenie pre vaše lepšie bývanie

Bývanie je téma, ktorú každý z nás vo svojom živote riešil aspoň raz. Prvé vlastné, nasledujúce väčšie a kvalitnejšie či bývanie pre svoje deti. Áno, môže sa stať, že niekto si tento náročný proces v priebehu rokov zopakuje aj niekoľkokrát.

 

Keďže väčšinou ide o najväčšiu investíciu v živote človeka, s vlastnými zdrojmi financií si vystačí len málokto. Preto je výhodné vyznať sa v bankových ponukách a vedieť si vybrať to najvhodnejšie a najlepšie riešenie.

 

Výhodný úver s nízkym úrokom

Vynikajúcou možnosťou je stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni. Stačí si uzatvoriť zmluvu o stavebnom sporení a sporiť. Banka zhodnotí vaše vklady výhodným úrokom a nárok máte aj na štátnu prémiu. V tomto roku maximálne 66,39 €. A po splnení vopred stanovených podmienok má každý stavebný sporiteľ zákonný nárok na stavebný úver. Jeho úroková sadzba je nízka a nezmení sa počas celej doby splácania. Navyše, stavebný úver v PSS, a. s., až do výšky 50-tisíc € získate aj bez zabezpečenia nehnuteľnosťou. Toto je suma, za ktorú sa dá kompletne zrekonštruovať každé bývanie a v kombinácii s nasporenými prostriedkami vystačí aj na kúpu menšieho bytu alebo staršieho rodinného domu.

 

Treba naozaj málo

Možno vás zaujíma, aké máte možnosti, ak ste ešte nesplnili podmienky na získanie stavebného úveru. Riešením je medziúver, ktorý bez založenia nehnuteľnosti v prospech banky poskytneme svojim sporiacim klientom, po novom tiež až do výšky 50-tisíc €. A tým, ktorí nesporia, ale zodpovedne splácajú alebo už splatili iný úver, požičiame za rovnakých podmienok až do 45-tisíc €.

 

 

Ste neznámy klient?

Dobrú správu máme aj pre tých, ktorí nepatria do našej viac ako dvojmiliónovej rodiny stavebných sporiteľov, teda pre ľudí, ktorí si dosiaľ nesporili na účte stavebného sporenia, resp. nesplácali žiadny úver. Áno, aj pre „neznámych“ klientov máme pripravené úvery, v tomto prípade až do 15-tisíc €, ktoré netreba zakladať nehnuteľnosťou.

 

Aj na zariadenie domácnosti

V Prvej stavebnej sporiteľni myslíme na všetko. Aj na to, že po kúpe, výstavbe alebo obnove bývania budete potrebovať peniaze takisto na jeho zariadenie novým nábytkom, modernou elektronikou a množstvom ďalších vecí potrebných na bývanie. Pripravili sme pre vás úver na zariadenie domácnosti do výšky 7-tisíc €, s nízkou a nemennou úrokovou sadzbou, so splatnosťou až 7 rokov. Ani tento úver netreba zakladať nehnuteľnosťou a dokonca nám nemusíte predkladať ani bločky či faktúry. V tomto produkte sa spájajú výhodné úverové podmienky s maximálnym klientskym komfortom.

 

Vďaka úverom od Prvej stavebnej sporiteľne sa vaše sny o bývaní ľahko môžu stať skutočnosťou. Oslovte ktoréhokoľvek obchodného zástupcu PSS, a. s. Stretne sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete.

 

TIP PRE VÁS

Klient, ktorý v PSS, a. s., zodpovedne spláca úver a narodí sa mu dieťa, môže do troch mesiacov od jeho narodenia požiadať o polročný odklad splátok.

 

Koľko vám požičiame bez založenia nehnuteľnosti

Ø do 50-tisíc € – pre sporiaceho klienta
Ø do 45-tisíc € – pre klienta, ktorý zodpovedne spláca alebo už splatil iný úver
Ø do 15-tisíc € – aj pre úplne nového klienta
Ø do 7-tisíc € – úver na zariadenie domácnosti

 

Zoznam obchodných zástupcov nájdete na www.pss.sk alebo zatelefonujte na 02/58 55 58 55.

Patrí do vydania