Rozhodli by ste sa tráviť posledné dni v roku v horskom hoteli?

Nechcete tráviť posledné dni v roku pod perinou s miskou koláčov? Stavte na niečo iné ako pominulé roky. Vyberte sa do prekrásneho horského hotela, ktorého luxus si vás opantá hneď po prvej návšteve. Kde sa nachádza tento hotel, ktorý práve opisujeme? Nachádza sa v našich najkrajších horách – vo Vysokých Tatrách. A viete aké je jeho meno? Volá sa Sliezsky dom. Navštívte webovú stránku vyhľadávaného horského hotela. Dozviete sa viac podstatných informácii o pobyte na ňom. Odhadzujte tanier s koláčmi a rýchlo sa vyberte na ich stránku rezervovať si pobyt. Miesta sa závratnou rýchlosťou míňajú. Chcete zažiť aj vy neopakovateľný zážitok na sklonku roka?

 

Netradičné „silvestrovanie“, ktoré vás bude lákať

Čaká vás netradičný Silvester. Tešíte sa naň? Vedzte, že lepšieho by ste si už nemohli priať. Iba toho z Hollywoodu, ale toho vám sľúbiť nemôžeme. Lákavý tohtoročný Silvester v Tatrách čaká aj na vás. Rýchlo si rezervujte miesto a vychutnávajte si bohatý program, ktorý pre vás pripravili na Sliezskom dome. Čo poviete, nie je to lákavá ponuka? Čaká vás posedenie s horským vodcom a samozrejme aj skvelá zábava, ktorá bude trvať až do rána bieleho. Ešte taká perlička – naživo vám bude hrať ľudová hudba! Fantázia! Nechajte sa opantať touto neodolateľnou ponukou a vyberte sa na stránku sliezskydom.sk.

 

Neprechladnite! Vezmite si so sebou čiapku.

Akonáhle však budete stáť vonku a budete pozorovať ako sa v okolitých mestách predvádzajú ohňostroje, využite bavlnenú zimnú čiapku, ktorú ste si pribalili k batožine. Čiapka je neodmysliteľnou súčasťou pobytu na horách. Chráňte svoju hlavu pred veľkým mrazom, nazrite na vengo.sk a vyberajte si tú najkrajšiu.

Patrí do vydania