Krása vlasov sa začína pri umývaní

Je jedno, či máte dlhé alebo krátke vlasy, či sú farbené, alebo sa chválite svojím prirodzeným odtieňom... Ak chcete, aby vlasy boli zdravé, plné lesku a tiež vás čo najviac „poslúchali“, musíte sa im venovať. A začnite hneď pri umývaní. Hoci sa to nezdá, krásu vlasov najviac ovplyvňuje to najjednoduchšie – ich umývanie.

 

Ideálna vlasová starostlivosť = Nivea Repair & Targeted Care

Ošetrujúci šampón a kondicionér NIVEA Repair & Targeted Care poskytujú suchým a namáhaným vlasom obnovu presne tam, kde potrebujú. Ak je povrch vlasov poškodený, nemôže dostatočne chrániť vnútorné jadro a dochádza k poškodeniu vlasov a rozštiepeniu končekov. Inteligentná technológia Kera Detect dokonale rozozná tieto poškodené miesta, cielene sa na ne zameria a vlasové vlákno opraví. Vlasy tak získajú späť svoj lesk a pružnosť, sú regenerované, hebké a hladké od korienkov až ku končekom. Nový ošetrujúci rad poskytuje vlasom maximálnu starostlivosť, vlasy posilňuje, ale nezaťažuje a dokonale ich chráni pred poškodením.

 

Tajomstvo inteligentnej technológie Kera Detect
Kera Detect je jedinečná kombinácia troch navzájom sa dopĺňajúcich účinných zložiek: regeneračnej zložky, panthenolu a tekutého keratínu. Regeneračná zložka rozozná poškodenie na povrchu vlasu a poškodené miesta obnovuje, panthenol preniká hlboko do vlasov, poskytuje im hydratáciu a posilňuje ich zvnútra. Tekutý keratín priľne k povrchu vlasov, vypĺňa menšie povrchové trhliny a chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi. Inteligentná technológia Kera Detect je patentovaná pre značku Nivea.

7 krokov k dokonalým vlasom
1. Šampón a kondicionér vyberajte podľa typu vlasov (farbené, melírované, mastné, jemné, zvlnené…) alebo účinku, ktorý očakávate, lesk, regenerácia, ochrana, väčší objem a pod.

2. Šampónom šetrite, ideálne je použiť čajovú lyžičku šampónu.

3. Dôležitá je správna technika umývania vlasov. Malé množstvo šampónu napeňte priamo v dlaniach a votrite do vlasov po celej hlave. Vlasy nijako nešúchajte, zamerajte sa na umývanie pokožky hlavy. Pri prvom šampónovaní očistíte vlasy a pokožku od prachu a povrchových nečistôt. Vlasy opláchnite a opäť naneste šampón, ktorý vytvorí bohatú penu a po dôkladnom opláchnutí sú vlasy aj pokožka zbavené všetkých nečistôt a mastnoty.

4. Oplachovanie je veda, preto dôkladne opláchnite všetky zvyšky vlasovej kozmetiky, ktoré by vaše vlasy zbytočne zaťažili. Čistý vlas má po umytí drsný povrch.

5. Po dôkladnom opláchnutí vlasov naneste kondicionér. Kondicionér nikdy nenanášajte až k pokožke, vždy len do vlasov. Potom kondicionér starostlivo opláchnite. Ak chcete zosilniť účinok, zabaľte vlasy po aplikácii kondicionéru do nahriateho uteráka.

6. Vlasy pred umývaním nemusíte rozčesávať.

7. Myslite na to, že mokré vlasy sú zraniteľné. Vlasy nikdy uterákom nedrhnite, narušíte štruktúru na ich povrchu. Zabaľte ich na chvíľu do turbana z uteráka a nechajte tak vodu z vlasov odsať.

Patrí do vydania