Kvalitné vonkajšie žalúzie

Vieš o tom, že vonkajšie žalúzie majú rôzne typy lamiel? A vieš, že tá tenká vec čo bráni svetlu aby prenikalo do miestnosti sa volá lamela? Nie všetci ľudia sú technicky zdatní a je úplne jedno či je to žena alebo muž. Len pre vysvetlenie pre tých čo nevedia: Naozaj sa tá tenká vec volá lamela a môže mať rôzne tvary napríklad Z, S, alebo C. Skutočne aj vyzerajú ako písmená abecedy a majú rôzne šírky. Tieto technické detaily nás ženy mnohokrát vôbec netrápia. Pre veľa z nás je dôležitejšia práve estetická stránka.

 

Pohodlné elektrické ovládanie, ktoré priniesla moderná doba, je veľmi praktické a ocenia to aj muži, napr. keď pozerajú v televízore športové prenosy. Pre čoraz viac zástancov ekológie, si práve pri takomto riešení uvedomia, že sme bližšie k prírode ako napríklad s klimatizáciou, ktorá ju môže svojimi prímesami aj poškodzovať. Klimatizácia to je tá krabica čo môže nepekne vyzerať na vašom dome a navyše ja osobne klímu nemám rada. Nepoužívam ju ani v aute aj keď je to komfortné, všetko má svoju daň. Použitie klimatizácie v mojom prípade znamená: zablokovaný krk, zachrípnutie, nafúkané v očiach, … no poviem ti na rovinu, klimatizácia vôbec nie je pre mňa. Keď si na dome zatiahnem poriadne kvalitné vonkajšie žalúzie tak je to sto a jedno, nič na mňa nefúka a predsa mám želaný chládok a je to prirodzenejšie.

 

 

Vonkajšie žalúzie sú praktické a z hľadiska dizajnu už aj veľmi zaujímavé. Okrem už vyššie spomenutých tvarov lamiel ti ponúkajú aj rôznu variabilitu farieb. Čo to pre teba znamená? Môžeš sa doslova vyhrať s farbami a ich ladením k farbe a architektonickej stavbe tvojho domu. Predstav si aké je to nádherné, keď dom nie je len biely ako to bývalo v minulosti, ale krásne farebný podľa tvojej predstavy a k tomu si môžeš príjemne zladiť niečo tak praktické čo bolo ešte do nedávna tak nemožne chladné a teraz, … Vonkajšie žalúzie môžu byť tak krásne farebné a môžu doslova až priťahovať a inšpirovať svoje okolie.

 

Páčilo by sa ti mať farebný dom a k tomu krásne zladené dvere, okná a dokonca aj žalúzie, ktoré tie tvoje okná ešte aj ochránia pred vetrom či neposlušným dažďom? Mne áno. A preto som hľadala aké sú možnosti. Keďže žijeme v modernej dobe, máme všetko jednoduchšie a teda som si sadla za počítač a opýtala sa najlepšieho kamaráta mnohých ľudí : „Googla“ Poradil mi spoločnosť, ktorá sa mi pozdávala nielen pre jej kvality produktov, ale aj preto, že ja ako žena potrebujem poradiť v oblasti technických detailov a tak som ocenila hlavne túto stránku. Ide o slovenskú firmu Bez hmyzu SK, ktorá sa ku zákazníkom stavia s porozumením a chce pre nich len to najlepšie.

 

Pre mňa je to jedna z tých spoľahlivých firiem, ktorým rada zverím svoje želanie ohľadne tieniacej techniky, nakoľko sa budú o moje žalúzie  prípadne siete proti hmyzu starať aj počas pravidelných servisov a to dlhoročne. Takže sa vlastne ani nemusím takmer o nič starať, stačí mi vybrať si tú správnu farbu, ktorá sa mi páči.

Patrí do vydania: 
November 2015