Máte predstavu kam pôjdete na budúci rok na dovolenku?

Ešte je skoro rozmýšľať nad budúcoročnou dovolenkou. Alebo ani nie? Nemusíte čakať do poslednej chvíľky, aby ste si vybrali dovolenku. Čo keby ste popremýšľali nad budúcoročnou dovolenkou práve teraz?

 

Predstavíme si cestovnú kanceláriu, ktorá pre svojich zákazníkov každoročne ponúka najlepšie zájazdy do všetkých kútov sveta. Vás však zaujíma krajina, do ktorej chodí každý druhý Slovák? Zaujíma vás dovolenka v Chorvátsku? Aj do tejto krajiny ponúka cestovná kancelária výhodné dovolenky, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Zbaľte svoju rodinu a vyrazte za oddychom do takmer slovenského prostredia, vychutnajte si dovolenku v Chorvátsku práve cez cestovnú kanceláriu Globtour.

 

Viete o tom, že cestovná kancelária ponúka zájazdy do všetkých známych chorvátskych destinácii? Baška Voda, Makarská riviéra a mnohé ďalšie. Vyberajte čím skôr dovolenku na leto. Uvidíte, že po prvej skúsenosti sa budete chcieť každoročne vracať do cestovnej kancelárie Globtour.

 

Krásna čistá pleť bez akné na dovolenke

Nerobte si vrásky z toho, že by sa vám neušla cenovo výhodná dovolenka. Ak budete neustále sledovať ponuky tejto cestovnej kancelárie na stránke globtour.sk, uvidíte, že si uchmatnete tú najvýhodnejšiu. Vašu pleť však netrápia vrásky? Vašu pleť trápi akné? Prinášame vám riešenie ako sa raz a navždy zbaviť tejto chybičky krásy. Majte čistú pleť bez akné na svojej letnej dovolenke. Vyzerajte nádherne, dbajte na prevenciu a natierajte sa krémom na akné zo stránky proti-akne.sk.

 

Zábava pre deti aj pre dospelých – puzzle

Potešili ste sa týmto krémom zo stránky proti-akne.sk? Potešte aj svoje dieťa a kúpte mu niečo výnimočné. Kúpte mu 3000 dielikové puzzle s pekným obrázkom. Nechajte nech sa vaše dieťa zabaví pri niekoľko tisícových puzzle. Motivujte ho k stavaniu. Pridajte sa k nemu aj vy. Vaše dieťatko sa pri týchto lacných puzzle z eshopu i-puzzle.sk nebude nudiť. Vezmite mu ich aj na dovolenku do Chorvátska. O zábavu bude mať postarané!

Patrí do vydania