Jesenné novinky od Sothys Paris

Okysličujúca sezónna tvárová kúra je výnimočná detoxikáciou, okysličením a rozžiarením pleti počas celého roka. Vyskúšajte aj vy skutočnú silu okysličenej pleti pre zvýšenie ochrany počas chladných dní.

 

 

Sezónna okysličujúca tvárová kúra jeseň – zima 2015/16

 

Ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti a špeciálne je vhodné pre pleť, ktorá potrebuje posilniť pred zimou a zároveň tak získa silu a vyrovnanosť počas celého zimného obdobia. Produkty z Okysličujúcej tvárovej kúry jeseň – zima obsahujú extrakt z čučoriedky, ktorý pôsobí ako antioxidant a extrakt z brusníc, ktorý dodá pleti hydratáciu. Obnovu pleti a jas prinavráti ružový kaolín, ktorý je navyše bohatý na minerálne zložky, čistí a detoxikuje pleť. Karitové maslo pleť dostatočne vyživuje a regeneruje. Komplex multifunkčných antitoxínov zabezpečí lepšie okysličenie a pleť lepšie dýcha. Koktail minerálov pôsobí proti únave buniek a stimuluje ich obranyschopnosť. Sezónne tvárové produkty na domáce použitie sú Okysličujúco minerálna starostlivosť a Pílingová maska 2 v 1. Hitom sezóny je výživný krém na ruky, ktorý pôsobí ako ochranný štít proti zime, zjemňuje pokožku a zanecháva komfortný pocit.

 

Hydratácia a regenerácia pleti pre trvalú hydratáciu

 

Dobre hydratovaná pleť je viditeľne mladšia a lepšie znáša prejavy starnutia. Sothys predstavuje svoj najnovší program s trojnásobným množstvom kyseliny hyalurónovej*, v ktorom hlavnú úlohu zohráva doplnená, už existujúca účinná látka, 1055 boletus extrakt. Toto intenzívne ošetrenie pleti si môžete dopriať v salónoch Sothys. Bolo špeciálne vytvorené tak, aby vyhovovalo všetkým typom pleti. Už po prvom ošetrení sa hydratácia pleti zlepší až o 71 %, po troch ošetreniach dochádza k zlepšeniu a k dlhodobej hydratácii pleti až o 100 %. Okrem ošetrenia v salóne si môžete dopriať intenzívne hydratačné prípravky aj na domáce použitie. Hydratačný krém alebo Hydratačný gél krém a Hydratačno – vyhladzujúcu masku.

 

Kolekcia make-upu Sothys Baroque, jeseň – zima 2015/2016 Limitovaná edícia

 

Doprajte si vzhľad inšpirovaný barokom a objavte s nami sedem top produktov tejto sezóny v elegantnom čiernom balení. Očná linka Sothys okamžite po nanesení dodá očiam intenzitu a tajomno, zároveň zvýrazní farbu očí. Kvarteto očných tieňov Sothys má príjemnú krémovú textúru a prispôsobivé krytie. Základná špirála Sothys dokonale zvýrazní riasy vďaka špeciálne navrhnutej kefke. Intenzívny a jemný rúž Sothys v dvoch farebných odtieňoch dodá vašim perám neodolateľný saténový vzhľad a zamilujete si kĺzavú a krémovú textúru. Dva nové odtiene lakov na nechty dodajú vašim nechtom dokonalý vzhľad a zároveň ich ochránia.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania