Čo ulahodí ženskému oku?

Je jasné, že mi ženy sme priveľmi náročné. Potrpíme si na každú drobnosť, na ktorú si možno muži nevedia zvyknúť. Potrpíme si na uprataný byt, potrpíme si na čisté prádlo, potrpíme si na celkový poriadok nielen v skriniach, ale aj v každom kútiku domácnosti. My, ženy, sme jednoducho perfekcionistky – potrebujeme mať vo všetkom poriadok. S chaosom sa nekamarátime! Vy, páni, by ste sa chceli poradiť, čím by ste svojej drahej polovičke polichotili? Dáme vám zopár tipov, len pozorne čítajte.

 

 

 

Niečo na chladnejšie počasie


Aj keď možno ešte vonku teploty stúpajú, večer býva chladnejšie. Preto by ste mali svojej polovičke kúpiť štýlový sveter. Hádam si nemyslíte, že keď sa ju budete snažiť vytiahnuť von na večernú prechádzku pôjde vo vyťahanej mikine, ktorú nosí doma? Žena chce byť pekná aj keby ju nemal nikto vidieť na ulici, preto nešpekulujte a vyberte sa na stránku butikovo.sk a vyberajte z ponuky svetrov. Pozor však na veľkosť. Nie, že svojej kočke kúpite sveter o dve čísla väčší. Tým by ste ju zaručene nepotešili. Malo by to úplne opačný efekt. Ďalšou inšpiráciou môže byť skvelý balzam.

 

Balzam na pery


Pri večerných prechádzkach a chladnejšom počasí sa ženám častokrát stáva, že im praskajú pery. Bozkávanie pri mesačnom svite k tomu vôbec nepridáva! Preto si vyhliadnite balzam eos na popraskané pery od eosky.sk. Príjemne voňajú a ešte k tomu hydratujú pery vašej dámy – ideálny darček, ktorý poteší každé ženské oko! Alebo žeby ste predsa len skúsili niečo, čo každý muž svojej žene nekúpi? Chcete niečo nezvyčajné? V tom prípade vám radíme erotické pomôcky.

 

Erotické pomôcky, ktoré ulahodia ženskému oku


Nehanbite sa! Aj vy môžete svojej žene kúpiť niečo nezvyčajné. Niečo, čo zaručene poteší nielen jej oči. Najlepšie erotické darčeky nájdete na stránke erotickashow.sk. Podráždite svoju ženu – doprajte jej aspoň jeden kúsok z ponuky na tejto stránke a verte, či nie, z vašej dámy sa stane hotová šelma!

 

 

Patrí do vydania