Balmain a H&M žiadajú #HMBalmaination

Spoločnosť H&M s hrdosťou oznamuje svoju jesennú hosťovskú spoluprácu s parížskym módnym domom Balmain. Zo značky Balmain, skutočnej bašty francúzskeho luxusu, sa pod vedením kreatívneho riaditeľa Oliviera Rousteinga stal celosvetový fenomén popovej kultúry. Sám Rousteing a jeho priatelia Kendall Jenner a Jourdan Dunn, ktorí sa na odovzdávaní cien Billboard Music Awards prešli po červenom koberci, odhalili prvé modely z tejto kolekcie. H&M a Balmain prostredníctvom sociálnych médií pozvali svojich fanúšikov, aby sa pridali k hnutiu: #HMBalmaination.

 

 

„Chcem osloviť svoju generáciu. Pre mňa ako návrhára je práve toto hlavný cieľ mojej práce. H&M mi poskytuje jedinečnú možnosť priviesť všetkých do sveta značky Balmain, splniť si kúsok tohto sna a vytvoriť globálne hnutie #HMBalmaination: hnutie súdržnosti poháňané znakom #. Ja som mal počas tejto spolupráce pocit extrémne prirodzeného spojenia, pretože H&M je značka, ku ktorej má každý blízko. Priam volá po zjednotení a ja som všetkými desiatimi za,“ hovorí Olivier Rousteing.

 

„Sme nadšení, že hosťujúcim návrhárom v H&M je značka Balmain, ktorá svojimi výtvormi zapojí do tohto zážitku naozaj všetkých. Vďaka svojej kombinácii zmyslu luxusnej módy a postoja pouličného oblečenia je štýl Balmain jedinečný – veľkolepý a priamy, ale aj zmyselný a energický zároveň. Táto značka sa navyše úzko spája so svetom šoubiznisu a hudby, čo jej pridáva ďalší prvok prekvapenia,“ tvrdí Ann-Sofie Johansson, tvorivá poradkyňa v H&M.

 

Spoločnosť Balmain, ktorá bola založená v roku 1945, zostáva po celý čas verná vízii a myšlienke svojho zakladateľa. Vyjadruje energiu, zábavu, potešenie a slobodu, čím priťahuje každého. Rousteing vytvoril pre tento módny dom jedinečnú identitu, ktorá rešpektuje nielen svoju luxusnú DNA, ale zároveň čerpá z daného momentu a nechýba jej šmrnc šoubiznisu. Rozhodnutie zdôrazniť jej popové čaro spoluprácou s H&M prišlo celkom prirodzene.

 

Kolekcia, ktorá bude od 5. novembra 2015 dostupná asi v 250 predajniach na celom svete aj na internete, obsahuje oblečenie a doplnky pre ženy aj mužov.

 

 

 

Patrí do vydania