Vychytávky pre krásu po celý rok!

Jarný ošiaľ predsavzatí

 

Jar je symbolom nových začiatkov: opúšťame staré zlozvyky (a púšťame sa s chuťou do nových), staviame na novoobjavených základoch doposiaľ nenaplnené sny. Podporujeme svoje tajné túžby, napríklad o novej, ženskejšej figúre. Nabudené slnečným žiarením voláme po prílive ďalšej energie, a s chuťou tak siahame po všetkých zaručených jarných očistách. Po úspešnej vitamínovej injekcii však prichádza hodina pravdy. Panika mnohé z nás začína prepadať v okamihu, keď podvedome privolávame leto, pobehujúc po byte v bikinách pred zrkadlom. Ak v tejto chvíli začínate oprašovať svoj obľúbený bicykel, či googlite nové pohybové kurzy v okolí, pravdepodobne ste vyšli správnym smerom. Na ceste za krajšou a pevnejšou postavou môžete však skúsiť siahnuť aj po prípravkoch, ktoré vám pomôžu s dohľadom nad svojim jedálničkom. Na trhu nájdete napríklad i horúcu novinku, klinicky overený zdravotnícky prípravok bez vedľajších účinkov, XL-S Medical Direct (90 sáčkov, 49.99 €). Pomocníka pri redukcií kalórii z prijatých tukov vo forme prášku nájdete v prevedení s príchuťou lesných plodov.

 

 

Letný flirt pohodených vlasov

 

Leto je úžasné obdobie – plné voľnosti a oddychu, tráveného prevažne vonku v prírode, či na dovolenkách. Veľa slnečného žiarenia a častý pobyt vo vode, morskej obzvlášť, však môže pôsobiť nepriaznivo na naše vlasy. Je preto oveľa dôležitejšie starať sa o ne viacej ako inokedy. Obnoviť namáhanú štruktúru vlasu pomáhajú vlasové zábaly, masky a balzamy. Takisto je dôležitý výber šampónu, ktorý sa v lete používa častejšie kvôli zvýšenému poteniu. Mimoriadne vhodné sú vlasové prípravky s obsahom mandľového oleja, ktoré pomáhajú regenerovať a hydratovať vlasové korienky do hĺbky. Tým dodávajú vlasom lesk a obnovujú ich pružnosť a vláčnosť. Navyše, mandľový olej stimuluje rast vlasov a takisto prirodzene pôsobí proti tvorbe lupín. Siahnuť môžete po rade prípravkov na vlasy Balea s vanilkou a mandľovým olejom (spolu 4, 47 €). Namáhaným vlasom dodajú lesk, regeneráciu a potrebnú vláčnosť. Nájdete v predajniach dm drogerie.

 

 

Jesenná melanchólia v šálke čaju

 

Daň za farebnú pestrosť jesene si zväčša odnášame všetci. A to často v podobe nádchy, či rôznych viróz. Pre svoju krásu a zdravie nemôžete urobiť nič lepšie, než posilniť svoj imunitný systém a podporiť tvorbu protilátok v tele. Na zvýšenie imunity pomáha vitamín B5 nazývaný tiež ako vitamín krásy. Tento vitamín má aj silné protistresové účinky. Nájdete ho bežne v strave. Výborným zdrojom je hovädzie mäso či vnútornosti, ale aj celozrnné pečivo, strukoviny, avokádo alebo brokolica. Milovníčky prírodných zdrojov iste rady siahnu aj po vrecúškach nasušených bylín. Pokiaľ nepatríte k vášnivým zberačkám voňavých bylín, siahnite po malom zázraku ukrytom v čajových vrecúškach Megafyt Pharma pre vašu odolnosť organizmu. Zahreje, prevonia domácnosť a echinacea vás obrní nepriestrelnou obranyschopnosťou.

 

 

 

Zimná ochrana odhalenej pokožky

 

Počas zimy, najmä na horách je veľmi príjemné užívať si zimné slniečko. Hoci príjemne zahreje, mrazivý vietor nám na pleti rád zanechá svoje stopy v podobe suchej, popraskanej pleti. Popri dôslednej príprave lyžiarskej, snowboardovej, či zimnej turistickej výbave si nezabudnite pribaliť so sebou prípravok, ktorý účinne ochráni vašu pokožku. Pomôcť vám môžu špeciálne krémy, ktoré udržujú pleť príjemne vláčnu a regenerovanú aj v nepriaznivom mrazivom počasí. Obzvlášť vítané sú také, ktoré obsahujú aj účinnú ochranu pred UV lúčmi slnka. Vyskúšať môžete zimný krém a balzam na pery 2 v 1 Altermed Panthenol Winter (7,19 €). V jeho zložení nájdete unikátny Arctic complex altermed s výťažkom z arktickej morskej riasy Durvillea Antarctica, ktorá oživuje a chráni pokožku. Vďaka obsahu D-Panthenolu pomáha regenerovať aj podráždenú pokožku.

 

 

 

 

Patrí do vydania