Cíťte sa sviežo aj počas leta

Pomaly sa vonku otepľuje a čoraz viac z nás sa začína zamýšľať nad tým, aký antiperspirant si vybrať, aby sme príjemne voňali a zostali svieže počas celého dňa. Zároveň sa zameriavame aj na jeho jemnosť a šetrnosť k pokožke. Ale ktorý je ten pravý? Skúste nový Dove Powder Soft, ktorý je jemný a citlivý k pokožke, príjemne vonia a je dostupný v dvoch variantoch vhodných do každej dámskej kabelky.

 

 

Už samotný jeho názov evokuje jemnosť k pokožke, ktorú ocenia predovšetkým náročnejšie spotrebiteľky. Jemná púdrová vôňa dodáva pocit hebkosti. Vôni dominuje upokojujúca kombinácia čerstvých frézií a pivoniek v spojení so smotanovou arómou jantáru, exotického santalového dreva a bohatého pižma, ktorých kombináciou vzniká jemná a hrejivá vôňa.

 

Nový antiperspirant Dove Powder Soft zabezpečuje výnimočnú starostlivosť o pokožku vďaka obsahu ¼ hydratačného krému. Okrem účinnej ochrany proti poteniu a efektívnemu boju proti nepríjemnému zápachu po celých 48 hodín, zároveň pomáha pri starostlivosti o pokožku podpazušia. A navyše je ho možné použiť aj krátko po holení. Čo poviete, skvelé, nie?

 

 

Patrí do vydania