Dokážete skrotiť svoju hanblivosti?

Každý dostal od sudičiek do daru iné vlastnosti. Niekto je veselá kopa, iný je trochu nesmelý, jeden je „ukecaný“, druhý hanblivý. Nikto si svoju povahu nemôže vybrať, niekedy chvalabohu a niekedy aj žiaľbohu. Ale každý môže na nej pracovať a odstrániť veci, ktoré mu prekážajú. Musí byť však ctižiadostivý, trpezlivý a vytrvalý. V žiadnom prípade sa nesmie vzdať! 

 

 

Univerzálny návod na odstránenie hanblivosti neexistuje. Každý si musí nájsť spôsob, ako ju skrotiť, sám. Najrýchlejšou cestou ako vyhrať bitku s hanblivosťou a spoznať nových ľudí je prostredníctvom obľúbenej online zoznamky. Možno máte na tvári teraz pobavený výraz, ale hneď vám vysvetlíme, prečo to je správna cesta.

 

V prvom rade ste v pohodlí domova, uvoľnený a prirodzený. Sami si vyberiete človeka, ktorý vám je sympatický a chceli by ste ho spoznať a naopak, ak vám napíše niekto nesympatický, neodpíšete mu. Aké jednoduché! Nevymýšľajte žiadne ľsti, ako sa neželaného nápadníka zbaviť. Stlačte krížik na okienku a je po probléme. Výhodou online zoznamiek sú miestnosti pre ľudí s rôznymi záujmami. Ak máte radi knihy, prídete do miestnosti, kde sú vášniví čitatelia a je vám jasné, že máte niečo spoločné. A hneď sa máte o čom rozprávať, bez toho, aby ste pri stretnutí naživo museli vymýšľať tému len preto, aby ste predišli trápnemu tichu.

 

Nemusia vás spájať iba záujmy, môže to byť tiež vierovyznanie. Existuje kresťanská zoznamka, ktorú ocenia nábožne založení ľudia. Hneď ste si istý, že ste medzi ľuďmi, s ktorými zdieľate rovnaké hodnoty, názory a vieru. Po hanblivosti ani stopy, vidíte to?

 

Ďalším krokom, ako skrotiť hanblivosť, je osobné stretnutie s vyvoleným zo zoznamky. Nehanbite sa, už sa poznáte dlho. Hoci budete mať motýliky v bruchu, stretnutie bude príjemné, je to človek, s ktorým si rozumiete. Skroťte svoju hanblivosť a nájdite si spriaznenú dušu cez online zoznamku. Že to nemôže fungovať? Stovky manželských majú iný názor – spoznali sa práve tam.

 

 

Patrí do vydania