Ako správne nosiť legíny?

Dlhé roky sa hovorí, že každá žena musí mať v šatníku bielu blúzku, čierne lodičky a sukňu po kolená, ale dnešná móda sa rozhodla do tohto zoznamu pridať ďalšie veci. A neostala len pri jednej časti oblečenia. Dámy, váš šatník si môžete doplniť o rifle, trenčkot, listovú kabelku, čierne šaty, sako a legíny. Áno, je to tak, aj legíny.

              

 

Rifle sa stali univerzálnym oblečením takmer na každú príležitosť, trvalo im to síce dlho, ale dokázali to. Legínam tento počin trval o poznanie kratšie. Ženy v legínach stretnete na ulici, v divadle, v posilňovni, v škole, v práci. S výnimkou plesu v opere ich stretnete takmer skutočne všade. Štýlové legíny pre dámy spôsobili veľký módny boom.

 

Ale dámy, pozor! Nemôžete ich nosiť bez rozmyslu. Ak ste sa rozhodli ísť v legínach do divadla, zvoľte k nim dlhší top, ktorý vám decentne zakryje váš zadoček. Platí to pre všetky oficiálnejšie príležitosti. Samozrejme, že v posilňovni alebo na joge sa týmto nemusíte riadiť. Ak sa chcete ochrániť pred zvedavými pohľadmi mužov, tak dlhšie tričko vám toto zaručí.

 

V prípade, že ste sa k legínam rozhodli obliecť kratší top, zvoľte materiál, ktorý je hrubší a nie je priesvitný – kožené, látkové či rifľové legíny. Už si viete obliecť správne legíny, poradíme vám aj ako si ku nim vybrať správne topánky. Najvhodnejšou obuvou ku legínam sú členkové topánky, balerínky alebo čižmy. Ak svoj outfit rada osviežite topánkami, máte rada farebnosť, potom ponuka topánok Desigual v shoexpress.sk je pre vás ako stvorená. Dizajnéri Desigualu sa radi hrajú s farbami, originalitou a tvarom.

 

Obliecť sa už viete na jednotku, po nákupoch môžete potešiť aj svojho partnera, ktorý vás pochválil, aké krásne veci ste si kúpili. Poradíme vám ako vyznať lásku originálne, tak, aby ste svojho priateľa ohromili a urobili mu takú radosť, že ďalší nákup vám bude chcieť zaplatiť on. Presvedčte sa sama, či to skutočne funguje.

 

 

Patrí do vydania