Dovolenka v Osttirol je zážitok

Začiatkom decembra som prežila niekoľko dní v prekrásnej prírode východného Tirolska. Okolie dedinky Kals je dokonale strážené jedným z najvyšších takmer štvortisícových končiarov Grossglockner. Zažila som tu leto i zimu a musím s radosťou konštatovať, že toto miesto je ideálne nielen na dovolenku, ale aj na predĺžený víkend. Gradonna Mountain Resort a priľahlé vily vám poskytnú útulný a luxusný domov počas vášho pobytu.

 

 

Profesionálny personál hotela akoby videl do vašej duše. Všade cítiť pohodu a pokoj. Veď presne to očakávame od dovolenky. Síce bol len začiatok decembra, hotelový personál vítal hostí vianočnými koláčikmi pôvabne naservírovanými na recepcii. Už sa len rýchlo ubytovať a užívať si všetky výhody tohoto úžasného rezortu.

 

Čo všetko si môžete dopriať

 

Ak si radi ráno privstanete skôr a chcete si zacvičiť, môžete. V nádhernom SPA a wellness s rozlohou 3000 m2 vás čaká profesionálny personál a dokonalý relax. Kvalitná posilňovňa, ranná joga a následne zdravé bio raňajky. Vybrať si môže skutočne každý, aj ten, kto uprednostňuje ľahké cereálne raňajky s ovocím a čerstvou zeleninovou, či ovocnou šťavou, ale aj gurmán, ktorý si dá rád na raňajky domácu šunku, bio vajíčka, zeleninu, kvalitný domáci chlieb, či pravý rakúsky praclík. Po raňajkách sa môžete vybrať na túru na snežniciach, na bežky alebo sa vyviezť kabínkovou lanovkou na zasnežené a upravené lyžiarske svahy, či nordic walking v prekrásnej prírode národného parku Hohe Tauern. V prípade priaznivého počasia sa môžete občerstviť a zohriať v niektorej z chát v tejto panenskej prírode. Ale ak je husté sneženie alebo vietor, chaty nie sú v prevádzke a preto je dobré sa zásobiť teplým čajom, cereálnou tyčinkou, či kúskom ovocia a sendvičom. V čase od pol tretej do štvrtej popoludní je pre hotelových hostí pripravený príjemný snack bufet priamo pri hotelovom bare.

 

 

 

 

Do hotelovej siete Schultz Gruppe patria hotely a lyžiarske strediská:


Hoch Zillertal, Kaltenbach

Golfclub, Zillertal. Uderns

Kals – Matrei, Grossglockner Resort

Gradonna Mountain Resort, Kals Osttirol

Skicentrum St. Jacob i.D.

Sillian, Skicentrum, Hoch Pustertal, 2400 m

Sporthotel Sillian, Dolomiten Residenz

Kärnten, Ankogel Bergbahnen

Kärnten, Mölltaler Gletscher

 


Viac sa dočítate vo februárovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania