Súťažte o valentínske MODRÉ Z NEBA

Vybrali ste už valentínske prekvapenie pre vašu polovičku? V tento deň síce láska hory prenáša ale veľké gestá môže kludne nahradiť aj malá drobnosť darovaná z lásky. Zapojte sa do našej súťaže, vsaďte na čokoládovú klasiku a sladký bozk vás určite neminie!

 

 

Láskavé srdce

 

Romantický dizajn, kvalitná čokoláda a samozrejme tvar srdca – taká je špeciálna valentínska edícia čokoládových bonbónov MODRÉ Z NEBA. Rozličné kombinácie čokoládových praliniek potešia nejedno zamilované srdce. Bonbóniky z bielej, mliečnej aj horkej čokolády sú plnené delikátnymi náplňami. Odporúčaná maloobchodná cena MODRÉ Z NEBA v tvare srdca je 140 g je 3,59 €.

 

 

Višňové pokušenie

 

Obľúbené čokoládové bonbóny MODRÉ Z NEBA nájdete už aj v špeciálnej valentínskej limitovanej edícií Srdcovky. Bonboniéra v sebe ukrýva košíčky z horkej čokolády plnené višňovou náplňou a delikátnym kakaovým krémom. Košíčky sú navrchu zdobené romantickými ružovými chrumkavými guľôčkami. Táto overená kombinácia zaručene poteší každú dámu, aj tých najväčších labužníkov. Limitovaná edícia MODRÉ Z NEBA Srdcovky venovaná spoločne so sladkým bozkom povie za vás všetko dôležité. Doporučená maloobchodná cena MODRÉ Z NEBA Srdcovky je 3,99 Eur.

 

 

Súťaž

 

Napíšte nám názov spoločnosti, ktorá vyrába čokoládové bonbóny Modré z neba. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 2 výhercov, ktorí vyhrajú sladký valentínsky balíček limitovanej edície produktov MODRÉ Z NEBA. Výhercovia budú uvedení na www.beautywoman.sk. Odpovede posielajte do 28. 2. 2015. Pošlite SMS v tvare BW3 (medzera) odpoveď (medzera) kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

 

 

Patrí do vydania