Dámska jazda RENAULT 2014 - hravosť a móda autám pristanú

Siedmy ročník Dámskej jazdy Renault 2014 sa konal 9. októbra v privátnom klube RVS Studené v Moste pri Bratislave. Približne 450 dám prišlo tento rok objavovať svet Renault a jeho partnerov. Podnikateľky, manažérky, ženy z mediálnej oblasti a zo šoubiznisu. Akcia mala charitatívny cieľ. Všetky dámy odchádzali s darčekom a navyše svojimi hlasmi vyberali medzi dvoma charitatívnymi organizáciami – Združením Sclerosis Multiplex Nádej a neziskovou organizáciou Centrum Slniečko.

 

 

Združenie Sclerosis Multiplex Nádej na základe hlasov zúčastnených dám vyhralo Nový Renault Twingo. Keďže išlo o siedmy, šťastný ročník Dámskej jazdy, spoločnosť Renault Slovensko sa rozhodla pomôcť aj druhej organizácii Centrum Slniečko, a to zapožičaním automobilu Renault Twingo na obdobie 6 mesiacov. K spoločnosti Renault sa pridala aj spoločnosť Shell, ktorá obom organizáciám venovala k autám tankovacie karty. Jedna z účastníčok, ktorá sa zúčastnila na testovacích jazdách a zároveň na hlasovaní, na záver získala hlavnú cenu – novučičký Renault Twingo do konca roka 2014 a pohonné látky Shell k tomu. Prekvapením pre výherkyňu hlavnej ceny bol briliantový prsteň Tag Heuer.

 

 

V tento deň spoločnosť Renault Slovensko v spolupráci s partnermi akcie ženy rozmaznávala, robila ich krajšími, atraktívnejšími, milujúcejšími a milovanejšími. Každá z účastníčok sa mala možnosť opäť na chvíľu stať hravým dievčaťom a nasadnúť na bláznivú jazdu za dobrodružstvom. Nechali sa rozmaznávať a bol im dopriaty čas, ktorý mohli stráviť vo veselej spoločnosti, kde boli stredobodom pozornosti. Napokon, kedy majú ženy možnosť nechať mužov doma a vyraziť si len so svojimi kamarátkami na miesto, kde sú obletované a obklopené všetkým, čo ženu zaujíma? Navyše, keď jediní muži, ktorí sa na akcii zúčastnili, mali povinnosť dámam toto popoludnie čo najviac spríjemniť? Zúčastneným dámam bolo hravou formou predstavené proženské portfólio Renault a v rámci neho horúca novinka automobilovej jesene nový Renault Twingo. Keďže móda a dizajn majú k autám veľmi blízko, spoločnosť Renault Slovensko tento rok spojila svoje sily s občianskym združením Slovak Fashion Council, ktoré módu považuje za významnú časť našej ekonomiky, kultúry a turizmu. Jej zviditeľnením a kvalitou pomáha budovať lepšie meno Slovenska doma aj v zahraničí. Prítomné dámy si mohli vychutnať módne prehliadky Petry Kubíkovej, kolekcie maďarských módnych návrhárov Hungary Mood a Czech Originals. Večer bol slávnostne zavŕšený vystúpením Beaty Dubasovej a módnou prehliadkou slovenského fashion mága Fera Mikloška, ktorý na Dámskej jazde odprezentoval výber zo svojej aktuálnej kolekcie jeseň – zima 2014. Okrem testovacích jázd spoločnosť Renault Slovensko spolu so svojimi partnermi sprostredkovala približne 450 účastníčkam Dámskej jazdy to, čo je ženám blízke: zábavu s priateľkami, príjemné stretnutia, módu, aktuálne trendy v starostlivosti o pleť či dekoratívnej kozmetike, moderné technológie, krásne francúzske automobily, kvalitné vína a sekty, francúzske syry, sladkú čokoládu a veľa darčekov.

 

 

Patrí do vydania