Novinky zo sveta módy

Svetoznáma rakúska šperkárska spoločnosť FREYWILLE rozšírila svoju ponuku o štyri výnimočné parfumy. Vývoj parfumov trval tri roky. Tieto „tekuté šperky“ „Bijoux Liquides“ od jemných kvetinových po orientálne vône sú vložené do nádherných flakónov, ktoré pôsobia ako vzácne poklady. Umelecké vonné kompozície Magique, Innocent, Rose a Mystique vás prenesú do sveta luxusu, pôvabu a pohodlia. Parfumy sú vyrobené v limitovanej edícii. V Bratislave ich kúpite v butiku FREYWILLE na Panskej ulici.

 

 

MYPARTY

Originálne ručne vyrábané šperky a doplnky BlaBla design by Ojka kúpite v predajni myparty. K najpredávanejším patria náramky, ktoré sú vyrábané z háčkovaných gorálok doplnené kamienkami swarovski či polodrahokamy v rôznych farbách. Nájdete tu krásne čelenky do vlasov, rôzne ozdoby, gumičky pre malé dámy, slečny i ženy. BlaBla Design ponúka aj ručne robené hračky podľa sezónnosti. Aktuálne vás očarí vianočná kolekcia, exkluzhívne v predajni myparty. Viac na web stránke www.myparty.sk/16338/blabla.html BlaBla by Ojka a predajňu myparty nájdete v CBC III., Karadžičova 12, Bratislava.

 

Vianočné nákupy v Parndorfe


Viac než 30 000 nakupujúcich navštívilo McArthurGlen Designer Outlet Parndorf počas vianočného Late Night Shoppingu. Operná diva Natalia Ushakova otvorila Vianočnú sezónu exkluzívnym koncertom. Do sviatočnej nálady dostala návštevníkov áriou Gaetana Donizettiho z opery „Lucia di Lammermoor“, známou z filmu Piaty element. Na záver árie sa veľkolepo rozsvietil vianočný stromček, ktorý tentoraz pochádza z rakúskych spolkových lesov Dolného Rakúska. McArthurGlen Designer Outlet Parndorf prispel šekom na 10.000 Eur pre charitatívnu organizáciu „Licht ins Dunkel“. „Charita je v nás veľmi hlboko zapísaná a preto chceme našimi Late Night Shopping akciami prispieť na dobrú vec. V organizácií ‚Licht ins Dunkel‘ sme našli dôležitého partnera a sme radi, že môžeme podporiť rôzne charitatívne projekty práve počas vianočného Late Night Shoppingu. Radi by sme tiež poďakovali mnohým celebritám, ktoré priložili ruku k dielu“, povedal Mario Schwann, manažér McArthurGlen Designer Outletu Parndorf.

 

 

Viac sa dočítate v decembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

 


Patrí do vydania